Zbog čega Melanija ostaje sa Trampom?

Jedna septembarska anketa pokazuje da je trenutno Melanija najpopularnija u porodici
139 pregleda 1 komentar(a)
Melanija Tramp, Donald Tramp, Foto: Reuters
Melanija Tramp, Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.02.2018. 18:10h

Preljubnička afera američkog predsjednika Donalda Trampa navodno je počela 2006. godine, par godina nakon vječanja sa Melanijom i ne tako dugo nakon rođenja njihovog sina, Barona.

To piše u čanku objavljenom ove sedmice u "The New Yorker". U navodnu aferu uključena je bivša Plejboj zečica Keren Mekdugal.

Najnovija anketa pokazala je da više od trećine Amerikanaca misli da bi Melanija trebalo da napusti svog supruga, iako je njima bila predočena druga afera - sa porno zvijedom Stormi Danijeld..

"Mnogo je razloga zbog kojih bi žena odlučila da ostane sa mužem nevjernikom: finansijska zavisnost, religijski razlozi, briga za djecu, status. Neki od ovih su možda i Melanijini razlozi", navodi se u članku., "Ali takođe, muškarci su često vema posesivni po pitanju supruga - ne žele da bude sa drugim muškarcem, dok su žene posesivnije u odnosu na pažnju supruga i imovinu".

Koliko je realno očekivati da će se ovaj neobičan par razići?

Ono što je sigurno, piše američki list, je da da Melanija prilično distancirala od supruga i već stvorila spekulacija da je njihov 13-godišnji brak poljuljan. Već od početka njegovog predsjedničkog mandata, prva dama SAD je primjetno odsutna sa važnih ceremonija. Umjesto nje, pojavljivala se Trampova kćerka Ivanka.

Prvih pet mjeseci mandata, boravila je u njihovom apartmanu na Menhtenu, sa sinom Baronom.

Stručnjaci za govor tijela cijene da Melanija na događajima ne izgleda kao žena koja je očarana dešavanjima. "Malo naznaka sreće", tako opisuju njeno ponašanje.

Melanija, prenosi CNN, možda nije u srećnom braku sa Trampom, ali moguće da je zadovoljna. Ranije se pisalo da njih dvoje imaju odvojene spavaće sobe, te da Melanija "voli svoj prostor - da čita ili da bude sama".

Jedna septembarska anketa pokazuje da je trenutno Melanija najpopularnija u porodici. Navodno, njena popularnost raste kada opada popularnost njegog muža.

CNN piše i da su velike šanse da se taj trend nastavi. Zašto bi se, onda, povukla sada?

Bonus video: