Banjalučani Melaniji Tramp šalju papuče: Uz poziv na ćevape

Iz fabrike Bema poslali su prvoj dami SAD papuče kad je dolazila u Bijelu kuću, sad poklon šalju uz želju da u njoj ostane
2665 pregleda 2 komentar(a)
Papuče za Melaniju Tramp, Foto: Facebook
Papuče za Melaniju Tramp, Foto: Facebook

Fabrika obuće "Bema" iz Banja Luke poslaće bijele papuče Melaniji Tramp, kao znak podrške za ostanak u Bijeloj kući. Tehnički direktor fabrike Marinko Umičević pokazao je model papuča koje će prva dama dobiti.

"Prije 4 godine sam prvoj dami SAD-a, Melaniji Tramp poslao bijele i zlatne cipele za njen dolazak u Bijelu kuću. Taj gest je cijeli svijet pozitivno prihvatio, a od Melanije sam lično dobio zahvalnicu putem pošte. Sada spremamo bijele papuče za ostanak u Bijeloj kući. Ovim poklonom iz naše fabrike pružamo podršku prvoj dami SAD-a, koja vuče korijene sa naših prostora. Kada pošiljka bude spremna uputićemo je za Ameriku, a tom prilikom i pozvati Melaniju Tramp u Banjaluku na ćevape", objavio je Umičević na Facebooku .

poruka
Poruka prve dame SAD(Foto: Facebook)

"Dragi gospodine Umičeviću, kakvo divno iznenađenje. Hvala vam na divnom poklonu i poruci koju ste mi poslali. Jako domišljato od vas i jako cijenim vaš gest. Želim vam puno uspjeha u budućnosti", piše u poruci koju je zahvaljujući za poklon potpisala Melanija.

Bema
Bema/novosti(Foto: Bema)

Umičević je, kako piše na internet stranici kompanije, 2017. poklonio par cipela djeci Novaka Đokovića i teniseru obećao poklon "kad se vrati na tron".

Bonus video: