Tejlor Svift na meti psihopata, slali joj prijeteće poruke

“Odlučio sam da ću jednom dana zauvijek uništiti sve Sviftove jer ne mogu podnijeti taj virus koji širi vaša kćer”, pisalo je u e-mailu
0 komentar(a)
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.01.2018. 08:49h

Pjevačica Tejlor Svift već nekoliko godina ima problem sa uhodama, a policija ima nove dokaze protiv Amerikanca Frenka Andrua Huvera. Internet portal TMZ objavio je dio e-mailova čiji se sadržaj nalazi u optužnici.

“Odlučio sam da ću jednom dana zauvijek uništiti sve Sviftove jer ne mogu podnijeti taj virus koji širi vaša kćer”, stoji u e-mailu koji je, u periodu između maja 2015. i oktobra 2016, Frenk poslao ocu Tejlor Svift, Skotu (66).

U drugom e-mailu, porodicu Svift je nazvao 'đavolima''.

Huvera je policija već uhapsila 2016, kada je uhodio pjevačicu tokom njenog boravka u Teksasu. Tada je već na snazi bila doživotna zabrana pristupa slavnoj Tejlor, koju je on nekoliko puta prekršio.

Tejlor je nedavno pojačala broj tjelohranitelja zbog još jednog pomahnitalog fana. Neimenovani muškarac ušao je u policijsku stanicu i zatražio pištolj, tvrdeći da je njen momak zbog čega je po svaku cijenu mora zaštititi. Zatim je policiji pokazao poruke koje je slao muzičarki. Američkoj zvijezdi je prošle je godine u stan u Njujorku provalio i Muhamed Džafer zbog čega je dobio sudsku zabranu.

Bonus video: