Bijonse svake sedmice mijenja email

Britanski pjevač Ed Širan otkrio je to nedavno pričajući o saradnji sa Bijonse na remiksu njegove pjesme „Perfect“
119 pregleda 2 komentar(a)
Bijonse, Foto: Beta-AP
Bijonse, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 17.12.2017. 19:30h

Ako ste ikada pokušavali da stupite u kontakt sa Bijonse tako što ste joj slali mejlove na adrese poput beyonce@hotmail.com, razočaraće vas vijest da R'n'B diva svake sedmice mijenja svoju mejl adresu kako bi izbjegla to.

Britanski pjevač Ed Širan otkrio je to nedavno pričajući o saradnji sa Bijonse na remiksu njegove pjesme „Perfect“.

„Dobio sam njen kontakt, ali mi je rečeno da ona mijenja mejl svake sedmice”,kazao je pjevač.

Na pitanje novinara da li je mislio na skrivanje, Širan je odgovorio da bi on volio u tome da bude bolji. Širan je u julu ugasio svoj Tviter profil zbog kritika na račun njegovog nastupa na Glastonberiju. Istog mjeseca se na kratko vratio na društvene mreže, da bi opet pobjegao nakon što je njegovo pojavljivanje u seriji „Igra prijestola“ postalo predmet sprdnje.

Pjevač je otkrio i da ova saradnja traje još od sredine godine, tako da je morao da šalje mejlove na dosta različitih adresa.

„Ona je u junu dobila blizance, a pjesmu smo završili u septembru i od tad se držimo nje. Originalna verzija ove pjesme je bila akustična i kada mi je Bijonse rekla da je izbacila sve instrumente osim akustične gitare bio sam oduševljen idejom. Na kraju kad smo se našli vrlo smo se lako razumjeli i završili smo sve za četiri sata“, ispričao je on.

Bonus video: