U Japanu pijani policajac izgubio dokumenta sa podacima 400 ljudi

Japanski mediji, pozivajući se na zvaničnike, naveli su da je policajac izašao na piće sa kolegama i zaspao na ulici na putu ka svom domu

7014 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedan japanski policajac, koji je malo više popio, zaspao je na ulici i izgubio istražna dokumenta koja sadrže lične podatke oko 400 ljudi, saopštila je danas policija.

Policajac od 49 godina, porijeklom sa zapada Japana, u petak kasno uveče izgubio je torbu sa dokumentima, navela je lokalna policija i dodala da su u dokumentima bila imena i adrese ljudi protiv kojih se vode krivične istrage.

Japanski mediji, pozivajući se na zvaničnike, naveli su da je policajac izašao na piće sa kolegama i zaspao na ulici na putu ka svom domu.

Kada se probudio u blizini željezničke stanice, nije pronašao torbu i dokumenta sa ličnim podacima oko 400 ljudi, dodali su mediji.

To nije prvi put da zaposleni u javnom sektoru zbog pijanstva izazovu neku neprijatnost.

Tako je u junu na istoku Japana, jedan preduzetnik izgubio torbu u kojoj se nalazio u-es-be (USB) sa ličnim podacima 460.000 stanovnika grada Amagasaki. Preduzetnik je izašao na piće i zaspao napolju, na putu ka kući. Srećom, USB je brzo pronađen.

Bonus video: