Živio krijući se iznad javnog toaleta, a urinirao u flaše

Iznenađujuće otkriće navelo je opštinske vlasti Usukija da izvrše pretres svih javnih toaleta u gradskim parkovima, ali nisu pronađeni drugi neželjeni stanari
53 pregleda 2 komentar(a)
Japan wc toalet, Foto: Twitter
Japan wc toalet, Foto: Twitter
Ažurirano: 25.04.2017. 12:31h

Jedan Japanac uhapšen je kada je policija otkrila da je živio u potkrovlju javnog toaleta u mirnom gradskom parku u gradu Usuki.

Njega je nakon radova na održavanju parka prijavio električar i zaključeno je da je nelegalno upao na posjed.

Istragom je otkriveno da je pedesetčetvorogodišnji Takaši Jamanuši napravio stan u kojem je živio tri godine. Bez obzira na prostranost stana, najveći problem mu je bio obzirom da su jedina "vrata“ stana bila otvor na plafonu iznad jedne kabine toaleta, prenosi Raša tudej.

Jamanušijevo potkrovlje je navodno bilo prilično čisto i uredno. Imao je sve što bi se moglo očekivati u svakom drugom domu, poput električne grejalice, šporeta na plin i ormana sa odjećom.

Još uvijek nije poznato kako je neprimjetno unio te stvari u svoj veliki „stan“ od 92 kvadrata.

Međutim, najbizaranije otkriće koje je policija našla u stanu je najmanje 300 flaša napunjenih tečnošću za koju se sumnja da je Jamanoušijev urin, obzirom da je živio iznad javnog toaleta.

Iznenađujuće otkriće navelo je opštinske vlasti Usukija da izvrše pretres svih javnih toaleta u gradskim parkovima, ali nisu pronađeni drugi neželjeni stanari.

Bonus video: