Melanija Tramp dobila izvinjenje i odštetu od Daily Maila

U današnjem zajedničkom saopštenju navodi se da je Daily Mail pristao da plati odštetu i sudske troškove i da je povukao svoje lažne izjave da je Tramp "pružala druge usluge osim onih kao model"
2 komentar(a)
melanija tramp, Foto: BETA
melanija tramp, Foto: BETA
Ažurirano: 12.04.2017. 12:48h

Američka prva dama Melanija Tramp prihvatila je izvinjenje i odštetu od britanskog lista Daily Mail zbog objavljivanja neistina o njenoj manekenskoj karijeri.

U današnjem zajedničkom saopštenju navodi se da je Daily Mail pristao da plati odštetu i sudske troškove i da je povukao svoje lažne izjave da je Tramp "pružala druge usluge osim onih kao model", prenosi AP.

"Prihvatamo da ti navodi o gospođi Tramp nisu tačni i povlačimo ih", navodi se u izvinjenju koje je list objavio.

Daily Mail je u avgustu prošle godine, tokom izborne kampanje u SAD, objavio da je Melanija Tramp dok je bila model radila i kao pratnja, ali je kasnije povukao taj članak.

Tramp je tužila časopis u Britaniji i Mail Online u SAD, tvrdeći da članak šteti njenom poslovanju zasnovanom na njenom ugledu "uspješne poslovne žene".

Prva dama SAD tražila je odštetu od 150 miliona dolara.

Iznos dogovorene odštete nije objavljen, a prema pisanju britanskih medija manji je od tri miliona dolara, uključujući sudske troškove.

Bonus video: