Srpska YouTube zvijezda Marija Žeželj postaje i pjevačica

Sedamnaestogodišnja Novosađanka prošle godine je objavila svoju prvu knjigu "Moj slatki život" za izdavačku kuću Vulkan, a kao model koji ekskluzivno zastupa "Model Scouting Office" osvojila je titulu "Lice godine"
244 pregleda 0 komentar(a)
marija žeželj, Foto: Facebook
marija žeželj, Foto: Facebook
Ažurirano: 11.04.2017. 16:45h

Srpska YouTube zvijezda Marija Žeželj na putu je da postane fenomen poput njene "koleginice" Zorranah, koja je prije godinu dana objavila digla dosta prašine svojom knjigom "Life & Style", zbog koje su klinci satima čekali u redovima da je kupe, a intelektualci raspravljali o njenom uticaju na omladinu.

Žeželj popularnost stekla zahvaljujući njenom lajfstajl YouTube kanalu koji je danas jedan od najgledanijih u regionu, a dobijenu pažnju iskoristila je da pokaže da ima i druge talente. Tako je i ona objavila knjigu, bavila se i modelingom, a sada će se oprobati i u svijetu muzike, jer je fanovima na YouTube servisu otkrila da je potpisala ekskluzivni ugovor sa etiketom Universal Music Serbia i da će uskoro objaviti svoj prvi singl.

Ugovor joj je ponuđen nakon što su iz "Universala" čuli njenu obradu pjesme "Love Yourself" Džastina Bibera, koju je snimila sa drugaricom Bogdanom Živković. Marija je svoju prvu pjesmu snimila u studiju austrijskog producentskog dua Popmaché u Beču, koje je zabilježila i podijelila na svom vlogu.

"Potpisala sam ugovor sa Universal Music Serbia i sada je sljedeći korak rad na pjesmi, snimanje spota i sve će to vrlo, vrlo brzo da bude postavljeno na mom Vevo kanalu", saopštila je novopečena pjevačica, koja se dotičnim ugovorom našla u društvu svjetskih i regionalnih zvijezda kao što su pomenuti Biber, Selena Gomez, The Weeknd, Ivana Kindl i Frenkie, koji obavljuju svoju muziku za istu etiketu.

Sedamnaestogodišnja Novosađanka prošle godine je objavila svoju prvu knjigu "Moj slatki život" za izdavačku kuću Vulkan, a kao model koji ekskluzivno zastupa "Model Scouting Office" osvojila je titulu "Lice godine" u konkurenciji ljepotica iz 40 zemalja svijeta koje su učestvovale na manifestaciji "The Look of the Year", koja se već četiri decenije održava na Siciliji.

Bonus video: