Od „Slušam pjesmu dva sata” do „Njegoš se u grobu prevrće”

Jedno je sigurno, nekima se pjesma i spot dopadaju, drugima ne, ali svi pričaju o “Speceu”.
64 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Filip Roganović
Slavko Kalezić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 13.03.2017. 14:00h

Crnogorski predstavnik na Eurosongu, Slavko Kalezić, objavio je numeru i spot “Space” u petak veče, a za nepunih 15 sati brojač pregleda pokazivao je cifru od 100 hiljada. Iako je u narednim danima broj pregleda neznatno opao, pa trenutno video na Youtube kanalu pogledalo 330 hiljada, komentari ne jenjavaju.

Jedno je sigurno, nekima se pjesma i spot dopadaju, drugima ne, ali svi pričaju o “Speceu”.

“Ako poslušate pjesmu, bez gledanja videa - zapravo je veoma zarazna... Naprijed Slavko”, “Proveo sam posljednja dva sata slušajući je iznova. Čestitam Crnoj Gori na najboljem izdanju do sada”, “Zašto toliko dislajkova, prilično je zarazna. Nadam se da će se stići do finala”, “Tako gej i tako očaravajuće. Ja sam gej. Sloboda svim različitostima. Mi smo pravi pobjednici. Evrovizija pobjeđuje svake godine, a naročito ove samom porukom - slavimo različitosti”, “Čudna je, ali iz nekog razloga uživam u pjesmi. Ovo je nevjerovatno. Pozdrav iz Holandije”, samo su neki od pozitivnih komentara, međutim ima i negativnih, uglavnom na crnogorskom ili jeziku država iz regiona:

“Njegoš se u grobu prevrće”, “Greotee... Ovo da predstavlja Crnu Goru? Ovo je sramota”, “Iz Crne Gore sam i posramljen... Nacionalni crnogorski emiter ga je poslao u Ukrajinu, a ne glasovi publike”.

Bonus video: