"Droge i nasilnički ispadi će mu uništiti karijeru"

"On nije prva zvijezda koja misli da može da se nosi sa tim moćnim drogama. Bojim se da Kris pleše sa smrću",
0 komentar(a)
Kris Braun, Foto: Shutterstock
Kris Braun, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.03.2017. 16:23h

Američki pjevač Kris Braun posljednjih godina puni novinske stupce više zbog svog skandaloznog ponašanja, nego zbog pjesama. Njegova karijera doživljava pad, a sve zbog njegove zavinosnosti o drogama i psihičkih problema koje ne rješava, smatraju njegovi prijatelji.

Braun redovno koristi kokain, ksanaks, MDMA i "lin" (sleng za piće ljubičaste boje popularno na američkom Jugu, čiji je glavni sastojak kodein koji izaziva euforiju i letargiju).

"Ako mu nešto kažete na račun toga, on će se naljutiti i reći: 'Hej čovječe, ja funkcionišem ovako. Završavam posao.' I to je tačno, ali on nije prva zvijezda koja misli da može da se nosi sa tim moćnim drogama. Bojim se da Kris pleše sa smrću", izjavio je za "Billboard" član Braunovog tima koji nije želio da otkrije svoj identitet.

Jedan od bivših članova pjevačevog tima istakao je da je Braun potpuno drugačija osoba kada je trijezan. Izvor tvrdi da se zbog droga popularni muzičar često ponaša nasilnički, kao kada je pretukao bivšu djevojku Rijanu, upao u tuču sa reperom Drejkom, a nedavno je glumica i model Karuči Tran tražila zabranu prilaska tvrdeći da ju je Braun uhodio.

"Trijezni Kris je sjajan momak velikog srca. Drogirani Kris je nezahvalan, bezobrazan i neko sa kim niko ne želi da ima posla. Za dobrog Krisa ste spremni da date život. Nažalost, posljednjih godina dominira loš Kris, drogirani Kris", objasnio je izvor.

Američki mediji otkrili su da Braun pati od bipolarnog poremećaja koji mu je dijagnostifikovan 2014. Upravo zbog toga često uzima droge, kao način samostalnog liječenja, kažu ljudi bliski muzičaru. I pored svih problema, neki prijatelji poput njegove dugogodišnje koreografkinje Flaj Stajlz ga i dalje podržavaju ističući da Braunov talenat prevazilazi sve njegove mane.

"On je prirodan talenat. On je skoro pa savršen poput boga. Bez obzira koliko se sje*e, bez obzira što radi, u narednih deset godina se neće pojaviti niko ko može da ga zamjeni", smatara ona.

Sa Flaj se slažu i u Braunovoj izdavačkoj kući RCA Records, iz koje su "Billboardu" kazali da i dalje podržavaju svog umjetnika.

"Ponosni smo što sarađujemo sa Krisom, unikatnim i talentovanim umjetnikom koji se uvijek trudi da napreduje", stoji u njihovom saopštenju.

Pored svih skandala koje je izazivao u posljednje vrijeme, Braun je makar bio dovoljno pametan da odustane od boks meča na koji ga je izazvao reper Soulja Boy.

Bonus video: