Moby tvrdi: "Trampa kontrolišu Rusi"

"Ovo su zaista zbunjujuća i užasna vremena, a mi imamo nekompetentnog predsjednika koji je pod uticajem stranih sila"
2 komentar(a)
Moby, Foto: Guardian.co.uk
Moby, Foto: Guardian.co.uk
Ažurirano: 14.02.2017. 13:17h

Legenda elektronske muzike Moby otvoreni je kritičar Donalda Trampa još od početka predizborne kampanje za američkog predsjednika, a sada tvrdi da ima insajderske informacije o Trampovoj povezanosti sa ruskom vladom.

Poznati muzičar je na svojoj Facebook stranici objavio da je do informacija došao preko prijatelja koji radi u Vašingtonu i koji mu je otkrio niz stvari o Trampu i njegovoj administraciji.

Neki američki mediji nedavno su objavili da postoji ruski špijunski dosije pun kompromitujućih informacija o novom američkom predsjedniku, a Moby tvrdi da je taj dosije stopostotno stvaran, te da je Tramp od prvog dana povezan sa Rusima za koje neki tvrde da su ga i doveli na vlast.

"Ruska vlada ga ucjenjuje, i to ne samo zbog toga što su po njemu pišale ruske prostitutke, već zbog mnogo gorih stvari", napisao je Moby i dodao da su obavještajne agencije širom svijeta zgrožene nesposobnošću Trampove administracije, te da neki desničari navodno planiraju da se riješe predsjednika.

"Pišem ovo kako bi postojao javni trag o tome prije i ako se neke od navedenih stvari dese. Ovo su zaista zbunjujuća i užasna vremena, a mi imamo nekompetentnog predsjednika koji je pod uticajem stranih sila", naveo je Moby.

On je inače bio jedan od muzičara pozvanih da sviraju na Trampovoj inauguraciji i pored toga što je javno predsjednika nazvao "istinskim psihopatom". Moby je naravno poziv odbio, ali je objavio plejlistu protestnih pjesama koje bi pustio za tu priliku.

Bonus video: