"Nisam rekla mojima da sam se ljubila sa Marijom Stokić"

"To je umjetnička sloboda... Poljubac je nelagodan jedino što nije neko prirodno stanje, jer se ljubiš pred gomilom kamera sa nekim sa kim se prirodno ne ljubiš"
65 pregleda 1 komentar(a)
Brankica Sebastijanović, Foto: Blic.rs
Brankica Sebastijanović, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 25.01.2017. 14:25h

Glumica Brankica Sebastijanović otkrila je da je krila od roditelja da se u nastavku filma "Zona Zamfirova" ljubi sa Marijom Stokić u sceni koja je izazvala burne reakcije javnosti.

"Nisam im rekla za to. Ne živim sa mojima tako da im ne pričam o svakoj ulozi, tek kad pogledaju pričamo o tim ulogama", kazala je glumica kroz smijeh za emisiju "Scena" na nedavno održanoj premijeri filma u Beogradu.

"Ne strahujem i nije me stid, jer se ne pridaje mnogo značaja toj sceni. Prosto to je u karakteru tog lika, a taj lik predstavlja jedno moderno vrijeme, moderno shvatanje. Ona dolazi sa nečim novim u Srbiji, što u to vrijeme nije bilo svakodnevno", prokomentarisala je ona činjenicu da je scena digla dosta prašine u Srbiji.

Ona je kazala da ta scena nije ništa drugačija od ostalih sličnih scena koje je radila.

"To je umjetnička sloboda... Poljubac je nelagodan jedino što nije neko prirodno stanje, jer se ljubiš pred gomilom kamera sa nekim sa kim se prirodno ne ljubiš", objasnila je ona.

Bonus video: