Tom Kruz želi da vidi ćerku - Vijesti.me
NEMAJU NIKAKAV KONTAKT

Tom Kruz želi da vidi ćerku

Nakon što navodno pet godina nije bio u kontaktu sa Suri, Kruz je, kako prenosi „In Touch“, ponovo odlučio da izgradi odnos

Tom i Suri
Tom i Suri (Foto: Shutterstock)

Glumac Tom Kruz  godinama nema nikakav kontakt sa svojom kćerkom Suri, koju je dobio u braku s glumicom Keti Holms. Od djevojčice ga je udaljila Sajentološka crkva jer im je ona predstavljala potencijalni izvor problema.

Godinama su američki mediji pisali kako je Tomova bivša supruga protivnica njihove crkve. Nakon što navodno pet godina nije bio u kontaktu sa Suri, Kruz je, kako prenosi „In Touch“, ponovo odlučio da izgradi odnos.

“Tom je nakon dugo vremena vidio fotografiju Suri primijetivši da polako odrasta u njegovom odsustvu i to je presudilo. Ako ikad odluči da napusti Sajentologiju, to će biti zbog njegove kćerke. Budući da Suri nema očinsku figuru u svom životu, ovo bi bila idealna prilika da se pomire dok još nije prekasno, no Sajentološka crkva je upoznata s Tomovim najmračnijim tajnama, pa ako odluči da ih napustiti, one će sigurno ugledati svjetlo dana", rekao je izvor blizak porodici za „In Touch“.

Danas djevojčica ima punih 13 godina, a fanovi su društvene mreže ''zatrpali' fotografijama i komentarima. Izrasla je u, kako kažu, pravu ljepoticu.


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo