Dani Tivta u Skoplju

Nakon ovog susreta uslijedio je defile Tivćana centrom Skoplja. TO Tivta dijelila je građanima promotivne materijale, a posjetioci štanda uvjerili su se u originalnost suvenira iz Ateljea Slaby. U svečanom defileu posebnu pažnju izazvali su mažoretke Modnog kluba "Modest", članovi KUD-a "Boka" i učesnici performansa "Tivatska vlastela" NVU "Maškarada"
76 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.11.2017. 15:34h

Opština i Turistička organizacija Tivat, u saradnji sa ambasadom Crne Gore u Makedoniji, predstavile u Skoplju i Makedoniji turističke i investicione potencijale Tivta.

Manifestacija “Dani Tivta u Skoplju” je počela susretom gradonačelnika Skoplja Petre Silegova sa predsjednicom opštine Tivat Snežanom Matijević.

Susretu su prisustvovali ambasador Crne Gore u Makedoniji Predrag Mitrović, novoizabrani gradonačelnik pobratimske Opštine Karpoš Stefan Bogoev, kao i potpredsjednici Opštine Tivat Dejan Maslovar i Ilija Janovic.

“Gradonačelnik Skoplja izrazio je svoje zadovoljstvo cjelokupnom manifestacijom i pozdravio inicijativu ambasade Crne Gore da Tivat i Crnu Goru predstavi gradjanima Skoplja. Petre Silegov je sa predsjednicom Matijević podijelio neke od trenutnih aktivnosti gradske uprave, posebno naglašavajući intenciju grada da započne sa primjenom najnovijih "zelenih" praksi. Na susretu je predložena saradnja na kulturnom i obrazovnom nivou” saopšteno je iz Opštine Tivat. Matijević je izrazila otvorenost ka unapređenju postojeće saradnje, naročito sa pobratimskom Opstinom Karpoš, te sa domaćinima podijelila detalje o Tivtu.

Nakon ovog susreta uslijedio je defile Tivćana centrom Skoplja. TO Tivta dijelila je građanima promotivne materijale, a posjetioci štanda uvjerili su se u originalnost suvenira iz Ateljea Slaby. U svečanom defileu posebnu pažnju izazvali su mažoretke Modnog kluba "Modest", članovi KUD-a "Boka" i učesnici performansa "Tivatska vlastela" NVU "Maškarada".

U sklopu “Dana Tivta u Skoplju” održava se i Biznis forum u Privrednoj komori Makedonije, na kojem će se predstaviti investitori i hotelijeri iz Tivta.

Galerija

Bonus video: