Svetlana, Aleksandra, Ana, Andrea i Marijana dobile ulaznice za predstavu "Frenki i Džoni"

Predstava "Frenki Džoni" igra se u sklopu "Beo art" revije predstava, koja će se u Podgorici i Budvi održati od 8. do 12. marta
439 pregleda 0 komentar(a)
Iz predstave "Frenki i Džoni"
Iz predstave "Frenki i Džoni"
Ažurirano: 28.02.2019. 17:00h

Portal "Vijesti" nagrađuje čitateljke Svetlanu Pejović, Aleksandru Beratović, Anu Vuksanović, Andreu Jovanović i Marijanu Zečević sa po dvije ulaznice za predstavu "Frenki i Džoni" koja se u podgoričkom KIC-u igra 11. marta, od 20 sati.

Čitateljke će biti obaviještene o preuzimanju ulaznica.

Predstava "Frenki Džoni" igra se u sklopu "Beo art" revije predstava, koja će se u Podgorici i Budvi održati od 8. do 12. marta.

Duodrama „Frenki i Džoni“, u produkciji Narodnog pozorišta iz Beograda, Narodnog pozorišta Sombor i „Beo arta“ je priča o ljubavi, strasti, željama, strahovima, životnoj patnji, ali i radosti, koje svojom ubjedljivom igrom na sceni dočaravaju Sloboda Mićalović i Igor Đorđević, u komadu koji je režirala mlada rediteljka Tea Puharić, po tekstu američkog autora Terensa Meknelija.

Frenki i Džoni su dvoje srednjovječnih ljudi, koji sticajem okolnosti nisu uspjeli da nađu mir i sreću. Naprotiv, iza Džonija je život bivšeg robijaša i alkoholičara, koji je ostao bez žene i djece, dok Frenki nosi duboko urezana sjećanja na prevaru i zlostavljanje.

Na skromnoj sceni koja predstavlja skučeni stan u kome živi Frenki sve vrijeme je dvoje ljudi koji se, kao u smjeloj i na mahove opasnoj, partiji šaha, bore za mogućnost da ponovo vole i budu voljeni – Džoni na otvoreniji i hrabriji način, Frenki bojažljivo, otuđeno i panično.

„Beo art“ revija predstava dovešće pred našu publiku neka od najpopularnijih glumačkih imena u regionu i predstaviti neke od uspješnijih i gledanijih komada nezavisne produkcijske kuće „Beo Art“ iz Beograda.

U okviru revije koja se prvi put organizuje u Crnoj Gori, publika će moći da pogleda četiri predstave u kojima samo neke od uloga tumače Mirjana Karanović, Branko Cvejić, Sloboda Mićalović, Marija Vicković, Igor Đorđević i drugi.

Bonus video: