povodom međunarodnog dana djeteta

Uspjeh crnogorskih pjesnika na Prvoj virtuelnoj umjetničkoj olimpijadi

Bokan Brnović se istakla pjesmom “Mali pjesnik”, a zapaženi su i radovi još sedam pjesnika iz Crne Gore, navodi se u saopštenju književnika Veselina Brnovića, a to su Dragana Petrić Đokić, Zorica Pejuškovic, Dragica Savović, Srđan Soković, Savka Gudovic Paraćin, Goran Popović i Sanja Veličković Radonjić

762 pregleda 0 komentar(a)
Prva Virtuelna Umjetnička Olimpijada, Foto: Prva Virtuelna Umjetnička Olimpijada
Prva Virtuelna Umjetnička Olimpijada, Foto: Prva Virtuelna Umjetnička Olimpijada

Na nedavno završenom književnom konkursu Prve virtuelne umjetničke olimpijade, a koji je raspisan povodom Međunarodnog dana djeteta (20. novembra), prvo mjesto pripalo je pjesnikinji iz Podgorice Borki Bokan Brnović.

Bokan Brnović se istakla pjesmom “Mali pjesnik”, a zapaženi su i radovi još sedam pjesnika iz Crne Gore, navodi se u saopštenju književnika Veselina Brnovića, a to su Dragana Petrić Đokić, Zorica Pejuškovic, Dragica Savović, Srđan Soković, Savka Gudovic Paraćin, Goran Popović i Sanja Veličković Radonjić.

Prvu virtuelnu umjetničku olimpijadu organizovalo je Udruženje balkanskih umjetnika iz Subotice, na čijem je čelu pjesnikinja Dijana Uherek Stevanović.

Organizator je posebno priznanje dodijelio selektorki, pjesnikinji iz Podgorice, Radojki Mugoša Petrić, za uspješno obavljeni izbor, obrazložili su.

Preporučujemo za Vas