stipendija podsticaj za nastavak školovanja talenata

Redžepagić se odrekla godišnjeg honorara, proslijedila ga studentu Nemanji Todoroviću

"Zahvaljujem se Nini i svima ostalima koji su bili za to da baš ja dobijem ovu nagradu. Kao studentu ovo je zaista jedan podstrek, stimulans i motivacija za dalji rad", kazao je Todorović

12817 pregleda 53 reakcija 7 komentar(a)
Todorović i Redžepagić, Foto: Gradsko pozorište Podgorica
Todorović i Redžepagić, Foto: Gradsko pozorište Podgorica

Predsjednica Pozorišnog savjeta Gradskog pozorišta Podgorica, Nina Redžepagić odrekla se drugu godinu za redom svog godišnjeg honorara i proslijedila ga Nemanji Todoroviću, studentu II godine glume, u klasi profesora Baneta Popovića, saopšteno je iz Gradskog pozorišta Podgorica.

Kako navode, stipendija u iznosu od 2.000 eura, biće podsticaj za nastavak školovanja talentovanih studenata Fakulteta dramskih umjetnosti.

"Zahvaljujem se Nini i svima ostalima koji su bili za to da baš ja dobijem ovu nagradu. Kao studentu ovo je zaista jedan podstrek, stimulans i motivacija za dalji rad", kazao je Todorović.

Uručenju stipendije Todoroviću prisustvovao je i dekan Fakulteta dramskih umjetnosti Edin Jašarović.

"Pozdravljam inicijativu predsjednice Pozorišnog savjeta da po drugi put obnovi jednu dobru tradiciju nagrađivanja i vrednovanja rada naših studenata. Ne krijem zadovoljstvo što se i na ovaj način naša saradnja uvećava i usložava. Nemanji želim sve najbolje u razvoju profesionalne karijere i siguran sam da je ova stipendija dodatni podstrek u daljem školovanju", kazao je Jašarović.

Preporučujemo za Vas