Prijave za 5. trijenale autoportreta

Kao motiv i pokretač teme i izložbe ističe se i citat Vladimira Nabokova ”Dođi! Igraj se! Izmisli svijet! Izmisli stvarnost”

1548 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Samobor.hr/galerija-prica
Ilustracija, Foto: Samobor.hr/galerija-prica

Otvoren je poziv za učešće na 5. Međunarodnom trijenalu autoportreta u Samoboru u Hrvatskoj, na temu “Ja - između zbilje i imaginacije“.

U pitanju je trijenalna, žirirana, tematska izložba koja će biti otvorena devetog aprila u galeriji “Prica” i Maloj dvorani galerije “Prica”. Autor koncepcije je istoričar umjetnosti i muzeolog Nikola Albaneže.

Kao motiv i pokretač teme i izložbe ističe se i citat Vladimira Nabokova ”Dođi! Igraj se! Izmisli svijet! Izmisli stvarnost”.

Autori se mogu prijaviti sa maksimalno tri rada nastala u razdoblju od 2017. do 2021. godine u bilo kojoj tehnici, materijalu ili mediju, a ni dimenzije nijesu ograničene. Takođe, mogu se prijaviti akademski umjetnici, ali i amateri.

Radovi se prijavljuju putem internet stranice samobor.hr/galerija-prica, gdje se nalaze svi dodatni detalji vezani za temu, način prijave i ostalo, a organizatori se mogu kontaktirati i putem mejl adrese pou.galerija@samobor.hr.

Prijave se mogu slati do utorka drugog februara tekuće godine.

Bonus video: