Komemoracija povodom smrti Zefa Bata Dedivanovića: "Glumac i čovjek koji se svrstao u red posebnih i nezaboravnih"

U ime svih koji čine CNP upućujemo mu još jednom riječi neizmjerne zahvalnosti i najdubljeg poštovanja, ponosni što je bio i ostaje dio ovog teatra", istakla je Zorana Kralj, PR menadžerka CNP

6646 pregleda 2 komentar(a)
Sa komemoracije, Foto: CNP
Sa komemoracije, Foto: CNP

Na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta (CNP) održan je komemorativni skup povodom smrti glumca Zefa Bata Dedivanovića, doživotnog člana CNP.

Povezani članci

15. Maj 2021.

Preminuo Zef Bato Dedivanović

Zef Bato Dedivanović preminuo je 15. maja u Podgorici, u 83. godini života.

Sa komemoracije
Sa komemoracijefoto: CNP

"Današnjim komemorativnim skupom opraštamo se od Zefa Bata Dedivanovića, jednog od najautentičnijih i najosobenijih glumaca koje je naše glumište imalo, od glumca i čovjeka koji se svrstao u red onih posebnih i nezaboravnih. U ime svih koji čine CNP upućujemo mu još jednom riječi neizmjerne zahvalnosti i najdubljeg poštovanja, ponosni što je bio i ostaje dio ovog teatra", istakla je Zorana Kralj, PR menadžerka CNP.

Glumac Voja Brajović, počasni član CNP, uputio je poruku koja je pročitana na komemoraciji: "Ja tražim za tebe reč što greje kao svetlost, što kao kamen pritiska, kako kaže Ljuba Simović. A onda sam rešio da ti kažem – Zbogom čojku ljudski, Bato, i zdravo tvoja poezijo".

Bonus video: