Četvrta sezona serije “Na terapiji”

Nastavak serije se odvija u današnjem Los Anđelesu, a Bruk pomaže novim pacijentima u vezi sa raznim brigama koje opterećuju savremenog čovjeka

2476 pregleda 0 komentar(a)
"Na terapiji", Foto: HBO
"Na terapiji", Foto: HBO

Nagrađivana HBO serija „Na terapiji“ vraća se četvrtom sezonom 24. maja, kada će prve dvije epizode doći u HBO GO ponudu i istog dana biti emitovane na HBO kanalu u 20.00 časova. Nova sezona imaće ukupno 24 epizode.

Dobitnica Emi nagrade, Uzo Aduba („Gospođa Amerika“), igra glavnu ulogu u ovoj sezoni - pronicljivu i saosjećajnu terapeutkinju dr Bruk Tejlor. Nastavak serije se odvija u današnjem Los Anđelesu, a Bruk pomaže novim pacijentima u vezi sa raznim brigama koje opterećuju savremenog čovjeka.

U ostalim ulogama su Entoni Ramos, koji igra Eladija, kućnog njegovatelja u jednoj bogatoj porodici, Lajza Kolon Zajas kao Rita, dugogodišnja prijateljica dr Bruk Tejlor koja se bori sa sopstvenim demonima nakon gubitka koji joj je promijenio život, Džon Bendžamin Hiki u ulozi Kolina, šarmantnog milionera koji je nedavno pušten iz zatvora, Kintesa Svindel kao Lejla, doktorkina nepoverljiva klijentkinja i tinejdžerka koja pokušava da izgradi sopstveni identitet, kao i Džoel Kinaman koji igra Adama, bivšeg dečka dr Bruk Tejlor koji se ponovo pojavljuje u njenom životu. HBO entertainment serija „Na terapiji“ je premijeru imala 2008. godine, kada su u glavnim ulogama bili Gabrijel Bern i Dajen Vajst. Serija je osvojila Emi, Pibodi i AFI nagrade. M.V.

Bonus video: