"Zavjet" Mladena Ivanovića na Liburnia Film Festivalu

Najavljena i projekcija u okviru 31. izdanja Međunarodnog festivala Etnološkog filma u Beogradu, u oktobru

2005 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Filmski Centar Crne Gore
Foto: Filmski Centar Crne Gore

Kratki dokumentarni film “Zavjet” reditelja Mladena Ivanovića imaće hrvatsku premijeru na ovogodišnjem jubilarnom 20. Liburnia Film Festivalu.

Film je realizovan na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu na predmetu Hibridni film kod prof. Igora Bezinovića, gdje je Ivanović na magistarskim studijama dokumentarnog filma.

Film “Zavjet” je prikazan na ovogodišnjem Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma, Underhill Festu u Podgorici, a već u oktobru film će biti u prilici da pogleda i srpska publika, jer je najavljena i projekcija u okviru 31. izdanja Međunarodnog festivala Etnološkog filma koji će se održati u Beogradu.

Autor je ujedno i producent ovog filma, a direktor fotografije je Ivan Čojbašić, dok je audio miks i dizajn zvuka radio Mirko Đurović.

Mladen Ivanović je sa projektom “Dubine Velebita” (Vida Produkcija Zagreb) bio na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu kao učesnik na industrijskom programskom segmentu Dealing With the Past. Projekat “Dubine Velebita” u ranoj je fazi razvoja, te ima potencijal da preraste u novu TV dokumentarnu seriju.

Bonus video: