Bahat odnos investitora prema radnicima i društvu

Satirična komedija “Hotel Promaja” Teatra 303, biće izvedena večeras u Centru za kulturu Tivat u 20 časova

2933 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Predstava “Hotel Promaja” Teatra 303 iz Kotora, biće izvedena večeras u Tivtu, u velikoj sali Centra za kulturu Tivat, u 20 časova.

”’Hotel Promaja’ je nova komedija ‘Teatra 303’ koja na duhovit način preslikava pogrešne investicije u našoj zemlji. Komedija prikazuje i bahati odnos modernih investitora prema radnicima i društvu u cjelini. Kontroverznim investitorima je promaja u džepu i u glavi, ali od svojih neostvarenih želja ne vide stvarnost, a kamoli uništenu budućnost svojih zaposlenika”, navodi se u opisu.

Poznati po svom ironičnom osvrtu na društvo i prilike, Teatar 303 i u ovoj predstavi obećava obilje humora i satira čime, ističu, opominju one koji mogu popraviti našu stvarnost.

”Kroz predstavu provejava žal za starim dobrim vremenima, kada su pošteni rad i radnik bili cijenjeni. Osnovni cilj ove komedije je, prije svega, da nasmije gledaoce, jer smijeh nam je ono što svima treba u ovim vremenima, jer nije bez razloga rečeno: Smijeh je kao lijek”, poručuju u najavi.

Scenario i režiju potpisuje Dragan Buzdovan, a zajedno sa njim glume: Neđeljko Kustudić, Katarina Igić, Iva Kernec,Vasilije Čolan, Silvana Saveljić, Kosta Damjanović, Andrea Marić, Zoran Dragović, Andrea Drašković i Ranko Ristovski.

Scenografiju je uradila je nevladina organizacija “Meštar i furešta”, kostimografiju potpisuje Iva Kernec, sve muzičke numere obradio je Stefan Čelanović, saopšteno je iz Centra za kulturu Tivat.

Bonus video: