Magazin u novom broju donosi: Intervju sa Tarikom Filipovićem, top listu parfema za toplo vrijeme...

Čitajte i razgovor sa glumicom Vicky Krieps koja govori o filmu "Korset", koji publika može pogledati u okviru trećeg Proljećnog izdanja od 21. do 28. aprila na platformi ondemand.kinomeetigpoint.ba, gdje tumači lik carice Sisi, koja je, prema njenim riječima, bila Kim Kardašijan svog doba

16996 pregleda 0 komentar(a)
Naslovna strana Magazina, Foto: Printscreen
Naslovna strana Magazina, Foto: Printscreen
Ažurirano: 23.04.2023. 08:06h

U današnjem novom broju dodatka Magazin čitajte intervju sa glumcem Tarikom Filipovićem, koji govori govori o predstavi “Seks i glad” koju će 29. aprila igrati pred podgoričkom publikom, o svojim monodramama, ali i o tome zašto je država bez kulture kuća bez temelja.

Čitajte i razgovor sa glumicom Vicky Krieps koja govori o filmu “Korset”, koji publika može pogledati u okviru trećeg Proljećnog izdanja od 21. do 28. aprila na platformi ondemand.kinomeetigpoint.ba, gdje tumači lik carice Sisi, koja je, prema njenim riječima, bila Kim Kardašijan svog doba.

Reportaža ovog broja Magazina govori o tome kako su, uprkos bogatoj prošlosti i velikom značaju vojnopomorske baze, ime bokeškog grada nosila su samo dva plovila i da su austrijska carevina i Kraljevina SHS ovjekovječile Tivat.

Donosimo vam i top listu ženskih i muških parfema za toplije vrijeme koji su zavrijedili mjesto u vašoj kolekciji za predstojeći period, jer su note koje će doprinijeti da budete primijećeni.

Svake nedjelje, samo uz Vijesti, čitajte Magazin.

Bonus video: