Ubrzani misaoni tok žene opsjednute uspjehom

Kabare komedija "Nas dve" biće izvedena sjutra u Nikšićkom pozorištu

2467 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Nikšićko pozorište
Foto: Nikšićko pozorište

Kabare komedija "Nas dve" Ferzeng teatra iz Beograda, biće izvedena sjutra u Nikšićkom pozorištu u 20 časova.

Glumica, tekstopisac i rediteljka predstave je Tatjana Kecman, a kao gost se pojavljuje pjevačica benda "Zemlja gruva" Ana Radonjić (Zoe Kida), koja u predstavi izvodi hitove iz perioda bivše Jugoslavije.

"Predstava prati ubrzani misaoni tok žene opsjednute uspjehom, zaradom, titulom, izgledom, popularnošću i njenom alter-egu, kojem je dosta foliranja i fame. Zbog svoje raspolućenosti u njene naglas izgovorene misli se, uz mnoštvo preplitanja, neprestano ubacuju nove asocijacije. Uz veliku psihomotornu aktivnost i povišenu energiju, "oboljela" govori mnogo, ali ipak, na povezan i razumljiv način", navodi se u najavi za predstavu.

Nas dve
foto: Nikšićko pozorište

Kako je istaknuto, "u toj salati od riječi, ona besmisleno ponavlja bujicu savjeta o novim metodama za uspjeh u društvu, a njen alter ego, gladan ljubavi uz pomoć pjesme bježi u romantiku i u 'ono malo duše'".

"Dvije potpuno različite žene, u jednoj, spaja kabaretsko veče u kojem 'spontano', pjeva, glumi i nazdravlja životu. U ovim urbanim vremenima, gdje zarad karijere, sve više žena zanemaruje prirodu, materinstvo, ljubav, naš kabare je podrška prirodno lijepoj i nježnoj ženi", stoji u najavi.

Bonus video: