DANAS POKLON UZ VIJESTI

Narodni jesenji kuvar i moderni recepti

Kako da brzo i lako smršate, a održite dobro zdravlje jedući slasne plodove jeseni - bundevu, cveklu, raštan i kesten saznajte danas u našem specijalnom dodatku. Predstavljamo vam i dvoje regionalno popularnih blogera - Mirelu koja za vas sprema cveklu i Damira koji je spremio bundevu na više načina
16595 pregleda 0 komentar(a)
Poklon dodatak
Poklon dodatak
Ažurirano: 30.11.2019. 01:19h

Danas ćete uz novinu Vijesti dobiti na poklon specijalni dodatak koji će vam pomoći da osmislite zdrave i ukusne obroke.

Bundevu, raštan, cveklu i kesten nutricionisti hvale tvrdeći da su među najzdravijim namirnicama na planeti. Znate li za šta su sve zdravi? Znate li kako se može brzo i lako smršati jedući ih? A znate li vi više od jednog načina da ih spremite? Ako je odgovor na sva ova pitanja „ne” ili “možda” - naš jesenji kuvar je prava stvar za vas.

dodatak
Poklon dodatak

Da sve ove namirnice budu ukusne i lijepo izgledaju na tanjiru, pomažu nam dvoje popularnih gastro blogera.

Predstavićemo vam majku dva već odrasla momka, gospođu Mirelu Josipović, laborantkinju iz Zagreba, koja kuva iz ljubavi, a regionalno je poznata po blogu Kruha i... i sa brojnim pratiocima na facebooku i instagramu dijeli njene sjajne recepte. Za čitaoce Vijesti pripremila je predloge kako spremiti cveklu.

Iz Tivta nam svoje čarolije koje pravi od bundeve šalje Damir Moškov, a mi se svakoga dana sve više zaljubljujemo u njegov instagram profil prepun “gastrolomija”.

Vaše je samo da uzmete primjerak specijalnog dodatka koji izlazi danas, uživate u Mirelinim i Damirovim receptima, ali i onima koje su Vijesti za vas pripremile - budete fit i živite zdravo.

Praznici stižu! Dočekajte ih u najboljem raspoloženju!