Svaki dan – EveryDay, vaš najintimniji prijatelj

Procjenjuje se da će žena tokom svog života koristiti oko 6.000 – 10.000 uložaka za ciklus! Dakle, odmah postaje jasno koliko je važno da uložak bude napravljen od materijala koji obezbjeđuju ne samo odličnu efikasnost, već i sigurnu higijensku zaštitu i provjerenu ugodnost za kožu, kako bi se poštovali posebni zahtjevi kože osetljivog područja.

34335 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cosmetics
Foto: Cosmetics

EveryDay filozofija

Od svog nastanka pa do danas, cilj brenda EveryDay je bio da obezbijedi sigurnu i bezbjednu zaštitu… I to provjereno! Uzimajući u obzir sve potrebe potrošača, ovaj brend je inovativan, ide u korak sa globalnim razvojem ne samo u smislu dizajna, već i u smislu korišćenja prirodnih materijala iz obnovljivih resursa, čime se čuva životna sredina, a samim tim i bezbjednost potrošača. Jer za brend EveryDay, dobrobit potrošača je uvijek prioritet!

Spektar proizvoda EveryDay

Asortiman higijenskih uložaka EveryDay sastoji se od čitavog spektra proizvoda, kako po vrstama (za ciklus i dnevni) tako i po veličinama (od “normal” do “maxi night”), koji su dizajnirani da na najbolji način zadovolje individualne potrebe svake žene. Zahvaljujući jedinstvenim inovacijama, kao što je higijenski gornji sloj napravljen od vlakana koja sadrže pamuk, korišćen za izradu svih EveryDay Sensitive Cotton uložaka, revolucionarna Center Plus tehnologija, kao i posebne veličine Mini i XL. Osim toga svi ulošci su unutar samog pakovanja pojedinačno upakovani, što i nije uobičajeno za dnevne varijante ostalih uložaka koji postoje na tržištu. To im daje dodatnu sigurnost u smislu higijene i pruža mogućnost da ih bezbjedno nosite u tašni ili neseseru, kako bi vam bili uvijek bili pri ruci.

Sensitive concept – sigurna zaštita sa dodirom pamuka

Sensitive concept u ženskoj higijeni je vreijdnost koja se ne dovodi u pitanje, a prvi u svijetu ga je kreirao brend EveryDay! Redovno istraživanje je pokazalo da su potreba za zaštitom bez iritacije, visoka moć upijanja i maksimalna prijatnost za kožu, najvažniji kada su ulošci za ciklus u pitanju. Zato je još 1997. godine brend predstavio prve na svijetu uloške koji nijesu imali gornji sloj od perforirane plastične folije, već jedinstvenu higijensku navlaku od vlakna. 2018. EveryDay je napravio još jedan korak dalje, predstavljajući EveriDai Sensitive sa pamukom! Od svih materijala koji se mogu koristiti u dizajnu proizvoda za ličnu higijenu, pamuk je najprijatniji za kožu. Prirodno mekan, hipoalergen, kompatibilan i dobro ga toleriše čak i najosjetljivija koža, pamuk zaista donosi čistu i prirodnu njegu vašoj koži. Tako je nastao higijenski proizvod sa jedinstvenim svojstvima, nježan i siguran za kožu, čistu negu, sigurnu i pouzdanu zaštitu, sa dodirom pamuka!

Pouzdano odličan kvalitet

Sve EveryDay proizvode dizajnira i proizvodi 100% grčka kompanija MEGA S.A., kompanija sa dugogodišnjim iskustvom i temeljnim znanjem u proizvodnji sredstava za ličnu higijenu, koja je danas jedan od najvećih proizvođača ovih proizvoda u Evropi.

Sigurna i higijenska zaštita koju nude EveryDay ulošci, obezbijeđena je nizom važnih sertifikata koje su proizvodi uspjeli da dobiju.

  • Dermatološki testirano i sertifikovano od strane međunarodno priznatih dermatoloških instituta Dermscan (Francuska) i Dermatest (Nemačka).
  • Prvi koji je odobrio Grčki savez ginekologa i akušera.
  • Prvi u Evropi koji ima Oeko-Tek® Standard 100 sertifikat, za odsustvo štetnih materija.

Info: Poklon uzorak EveryDay Sensitiv uložaka Mini i XL možete dobiti u svim Cosmetics maloprodajnim objektima, bolje snabdjevenim apotekama i Mil Pop radnjama, a proizvode iz EveryDay asortimana, možete kupiti i u pojedinim supermarketima u Crnoj Gori.