Kad ako ne sad: Zanimljiva šminka za Novu godinu

Novogodišnje veče je opravdanje za malo kiča i puno šljokica

3849 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Praznici su vrijeme kada je upadljivija šminka ne samo dozvoljena, već i poželjna. Malo je prilika tokom godine u kojima možete da date sebi na volju i našminkate se u stilu holivudske zvijezde pa je pravi čas da to iskoristite. Novogodišnje veče opravdanje je za malo kiča i puno šljokica, a ovo su neke od ideja:

1. Šjokice na očima

šminka
foto: Instagram/Blic

Ako je išta dobar izgovor za šljokice na licu onda je to novogodišnje veče. Nabavite dobru sjenku sa šljokicama ili ajlajner i zasijajte.

2. Dodir zlata na noktima

šminka
foto: Instagram/Blic

Većina žena voli lijepe, dobro oblikovane nokte, a Nova godina svakako zahtijeva poseban manikir. Neka vas inspiriše zlatna boja - svečana i šik, a samo jedan pogled na zlatne, svjetlucave nokte vodi vas u praznično raspoloženje.

3. Svjetlucavi detalji u kosi

@ameiliamaye

No one asked but I delivered anyways #hairtinsel

♬ everyday - favsoundds

Svjetlucave niti u kosi su zabavan, mladalački trend i tinejdžerke ga obožavaju, ali za novogodišnje veče - dozvoljen je svima. Jednostavno kupite metalik niti i ukrasite kosu njima, a ako vam je ovo previše, uvijek možete da se odličite za ukosnice sa cirkonima, lijepe šnale i rajf-krunu, piše Blic.

4. Crvene usne

šminka
foto: Instagram/Blic

Ništa nije tako zavodljivo i svečano kao crveni ruž. Daje dozu glamura i elegancije, u kakvoj god da ste odjeći. Izaberite nijansu koja vam odgovara i uživajte u efektu.

5. Cirkoni

šminka
foto: Instagram/Blic

Oko očiju, pa čak i ako to nije na kapcima, već pored, zalijepite sitne cirkone, perlice ili svjetlucave naljepnice - efekat će biti nevjerovatan. Ovakve naljepnice možete pronaći u svakoj bolje opremljenoj drogeriji ili parfimeriji.

Bonus video: