Stavi tačku na 2021.

Ne odustajte od svojih dobrih navika – Cosmetics-a & Beauty Friend loyalty kartice. Znamo da ste vrijedno skupljali Beauty Friend tačke, da ste koristili mnoge povoljnosti i da ste pratili sve naše aktivnosti, kakva je i Beauty Friend nagradna igra.

44681 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cosmetics
Foto: Cosmetics

Možda imate još neiskorišćenih tačaka na svojoj kartici, a već od prvog radnog dana 2022. počinje novi krug skupljanja. Zato vam je Cosmetics omogućio da te preostale „stare“ tačke iskoristite do 31. januara 2022.

Zato, katalog u ruke ili ga preuzmite sa našeg sajta, pa osmislite kako ćete tačke najbolje iskoristiti. Da li će to biti kupovina ponuđenih prozvoda za 10, 50 ili 100 tačaka, gdje su popusti 20% i 40%, ili ćete odabrati brendove iz ponude za 15, 25 ili 200 tačaka, odluka je vaša. A tu je i mogućnost trgovina po sopstvenom izboru, u kojima u zamjenu za 45 tačaka slijedi 5% popusta, za 95 tačaka 10%, a za 150 tačaka 15% popusta.

Od 16. do 31 januara 2022. skupljate trostruke tačke!

Svi korisnici Beauty Friend kartice, a sada i Cosmetics aplikacije znaju da postoje posebni dani u mjesecu, kada umjesto uobičajenog Beauty Friend pravila, 1€= 1BF tačka, važi da se za svaki potrošeni Euro u Cosmetics-u “upisuje” 3 tačke na vašoj kartici. To su datumi 20. i 21. svakog mjeseca (osim u slučajevima kada je jedan od ovih datuma neradni dan). Ovog januara, trostruke tačke skupljajte od 16. do 31. i to važi za kupovinu bilo kog proizvoda iz asortimana Cosmetics-a. Veći broj tačaka vas vodi brže do novih popusta!

#kadsiokruženprijateljima ili Beauty Friend nagradna igra

Novi ciklus popularne #kadsiokruženprijateljima nagradne igre traje do 14.02.2021. a ovoga puta nagrada je Philips Lumia epilator! Ovo je najjednostavnija nagradna igra, jer od vas ne traži da popunite kupon, šaljete sms, ubacujete račin u kutiju, niti ikakav vid dodatnog napora. Dovoljno je samo da koristite svoju Beauty Friend karticu kada god obavljate kupovinu kod bilo kojeg Beauty Friend partnera, (uz Cosmetics to su HD Laković, Bla-bla, Tehno Plus, US Polo Assn., Kids Land, Vitapur, Haus majstor, Crnogorsko narodno pozorište, InterNos Medical centar, turistička agencija Gallileo, Dogo, Samsonite, La Galleria salon namještaja, Coincasa, Alfa ton Lekić, Luce Italia, Enterijer dizajn Studio, Garinello, Geox, Sorbino, Cesare, OVS, MobileLand, SmartHome i Dream House hotel) Svake dvije takve kupovine kod različitih partnera su jedna šansa za osvajanje nagrade. Svaki novi par trgovina, povećava šansu za osvajanje nagrade.

Osim što vam donosi učešće u nagradnoj igri, kartica vam kod partnera donosi i popuste, zato ne zaboravite da pokažete svoju BF karticu, kad god kupujete kod BF partnera!

Učestvujte u nagradnoj igri €9 za C3 – ZAKAŽI SASTANAK SA CITROENOM U COSMETICS-u!

Svi koji ispune uslov, a to je račun od najmanje 9€, ostvaren u bilo kom od Cosmetics maloprodajnih objekata (drogerije, apoteke ili parfimerije) mogu učestvovati u ovoj nagradnoj igri. Na poleđini računa čitko ispišite ime, prezime i broj telefona, pa račun ubacite u označenu kutiju.

Da li imate Beauty Friend aplikaciju? Ukoliko ste vlasnik Beauty friend kartice, pravi je trenutak da je digitalizujete, tako će vam uvijek biti pri ruci, samo na klik! Zato, besplatno preuzmite Cosmetics aplikaciju sa Goole Play-a ili App Store-a, u zavisnosti da li koristite Android ili i-Phone. Ukoliko nemate Beauty Friend karticu, pravi je trenutak da je dobijete, preuzimanjem aplikacije. U oba slučaja, na poklon dobijate 100 BF tačaka!

Info: E-mail podrške za aplikaciju je beauty.friend@mpm.co.me – pišite i pitajte.