KAKO SE PONAŠAJU NAJBOLJI LJUBAVNICI

Saznajte kakav je u seksu po tome kako govori, jede, sjedi...

Poljubac je ultimativni znak provjere muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa ne treba ni da dođe
9614 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Većina žena će se složiti da je najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca prije odlaska u krevet njegov poljubac, kaže Tracey Cox ekspertkinja za seks i govor tijela. Muškarac koji se ljubi 'prenježno' i čiji se stil može opisati kao predvidiv i pomalo dosadan vjerovatno nije previše kreativan niti strastven u krevetu. Brzinski poljupci i stil 'centrifuge' u kojoj se stalno izmjenjuje jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji izmjenjuje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

"Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah, daje dobar znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja", kaže Cox. Dodaje kako je poljubac ultimativni znak provjere muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa ne treba ni da dođe, prenosi Daily Mail.

Način na koji jede

Najbolji su ljubavnici hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsjednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom ishranom u seksu više uzbuđuju sami sebe, nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko 'trpanje' hrane nijesu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa ni u seksu.

Način na koji govori

Monoton glas bez promjene tonaliteta i izraza lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promjene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

Način na koji se ponaša u društvu

Kao opšte pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveniji, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu biti prikriveni vulkan strasti, a kod onih tajanstvenih, ćutljivih i onih koji radije gledaju druge nego što govore, veća je vjerovatnoća da imaju bizarne seksualne fetiše, prenosi 24sata.hr.

Način na koji sjedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sjedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobjednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnerku i spreman da joj ugodi. Onaj koji sjedi raširenih nogu i svako malo promatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Način na koji dodiruje druge

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapše ga po ramenu i nema problema s fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika, a tijelo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole da pokazuju osjećaje. To ih ne čini odličnim ljubavnicima.

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u procjeni ljubavničkih vještina. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znake emotivnog zavisnika koji bi vas mogao 'gušiti'. Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke i brzo je ispuštaju nijesu taktilni i u seksu im je bitna 'mehanika' više od osjećaja. Najbolji su ljubavnici oni koji blago prislone vaš dlan na svoj, kaže Cox.

Preporučujemo za Vas