Šta pokazuje da je žena prava bomba u krevetu

Tvoj partner je uvijek u potrazi za novim seksualnim položajima? To ne znači da si mu dosadna, već da se dobro osjeća s tobom u krevetu i želi da istražuje nove svjetove
5361 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixanay
Ilustracija, Foto: Pixanay

Bez obzira kakav seksualni život ima, sigurno se svaka žena bar jednom zapitala kakva je u krevetu. Prosječna? Dobra? Prava bomba u krevetu? Neki znaci koje, ponekad nesvjesno, šalje muškarac mogu voditi do odgovora.

Čvrsto te grabi rukama

Ako te partner za vrijeme seksa čvrsto hvata za razne djelove tijela, time pokazuje da mu se sviđa seks. To je jasan znak da si dobra ljubavnica.

Želi ponovo

Ne može te se zasititi te bi odmah nakon seksa još jednu rundu? Očito imaš „ono nešto“ što ga jako uzbuđuje.

Rado isprobava novotarije

Tvoj partner je uvijek u potrazi za novim seksualnim praksama i položajima? To ne znači da si mu dosadna, već da se dobro osjeća s tobom u krevetu i želi da istražuje nove svjetove. To je jasan znak da te smatra avanturistikinjom u krevetu – a to je za seks vrlo važno, piše 24sata.hr.

Flertuje s tobom nakon seksa

Nakon seksa s partnerom dobijaš slatke poruke? Šali se i lagano flertuje? Onda si očito sve jako dobro uradila u krevetu.

Ne može da zadrži ruke na miru

Seks je nedavno završen, a tvoj partner – i nekoliko sati kasnije – ne može da skine ruke s tebe? To očito nije čudo, jer si mu za vrijeme seksa pomutila razum i ne može da te ostavi na miru.

I tebi je lijepo

Naravno da oba partnera treba da uživaju. Ako i ti uživaš s partnerom i ako ti nikad nije dosta, primijeti se: očito ste kompatibilni.

Bonus video: