Šta prava žena ne toleriše kod muškaraca

Ako nešto obećate držite se toga. Bilo kakvi izgovori ne dolaze u obzir. Jaka žena koja poštuje sebe i svoje vrijeme, poštovaće i druge ljude i njihova postignuća
3953 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Ako naletite na jaku ženi iznenadiće vas sve u vezi sa njom. Pravila koja su postojala u predhodnim vezama, sa njom ne važe. Stvarno jaka žena kojoj ne treba muškarac da je zaštiti, često plaši jači pol. Ali, ako budete imali sreće da naiđete na takvu ženu, skupite hrabrost - isplati se. Svaki trenutak sa njom je vrijedan, ali, neke stvari neće tolerisati.

Laž

Laž je neprihvatljiva. Bilo da je riječ o bezazlenoj ili ozbiljnijoj laži, ni jedna vrsta nije dobra za vezu sa njom. Ako ipak slažeš jaku ženu, najbolje je da priznaš i izviniš se.

Nepoštovanje

Inteligentna žena neće dopustiti nepoštovanje bilo koje vrste. Jedini način da svojoj jakoj partnerki pokažete poštovanje je da pored nje poštujete i ostale ljude iz okoline. To je osnovna kultura.

Neodgovornost

Ukoliko ne umijete da se ponašate odgovorno, jaka žena će vas ostaviti odmah. Bez obzira na posljedice, vi morate da čvrsto stojite iza svojih postupaka. Ljudi koji stalno opravdavaju svoje postupke, izbjegavaju da se suoče sa sopstvenom neodgovornošću. Inteligentna žena će odmah prepoznati vrdanja i neće ih trpjeti, piše Stil.

Nesigurnost

Nesigurna osoba je najčešće sklona ljubomori. Takvo ponašanje najčešće uništava vezu. Jaka žena neće tolerisati nesigurnost: sumnju u sebe i ljubomoru zaboravi.

Nepouzdanost

Ako nešto obećate držite se toga. Bilo da ste direktno obećali partnerki ili samom sebi, bitno je da održite riječ. Bilo kakvi izgovori ne dolaze u obzir. Oni samo mogu da naruše vašu vezu sa inteligentnom ženom.

Nedostatak podrške

Jaka žena koja poštuje sebe i svoje vrijeme, poštovaće i druge ljude i njihova postignuća. Ukoliko ste u vezi sa jakom ženom, a smeta vam njena karijera i to što je postigla do sad - vaša veza neće uspjeti. Neophodno je da uvek stojite iza nje, podržavate je u uspjesima i divite se njenom radu.

Demonstraciju muškosti

Kad muškarac počne da se predstavlja kao "muškarčina" to znači da je nesiguran. Nešto ne štima. Možda mu smeta uspjeh jake žene, možda osjeća da nije dovoljno napredovao pored nje i td. Pravi muškarac nema potrebu da pokazuje koliko je jak, to se vidi. Jaka žena ne želi "muškarčinu" pored sebe, ona želi inteligentnog partnera sigurnog u sebe.

Bonus video: