O čemu lažu žene i muškarci kada je riječ o seksu

Najpopularnija laž među ženama vezana je za broj partnera sa kojima su spavale, dok muškarci najčešće lažu da ne varaju svoje partnerke
3418 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ažurirano: 26.03.2019. 16:52h

Iako se gotovo sve žene i svi muškarci pretvaraju da su potpuno iskreni kada je riječ o seksu, to je najčešće daleko od istine.

U toku najnovijeg istraživanja ispitano je 2.000 žena i muškaraca kako bi se došlo do saznanja o njihovim najčešćim lažima vezanim za seks. Kao što ste možda i očekivali, postoje razlike između polova.

Naime, prema rezultatima ankete najpopularnija laž među ženama vezana je za broj partnera sa kojima su spavale, dok muškarci najčešće lažu da ne varaju svoje partnerke, prenosi Klix.ba.

Isto tako, žene vrlo često lažu da su doživjele orgazam, često slažu kada svom partneru kažu da ga vole, ne govore istinu kada kažu da ne maštaju o seksu s drugim muškarcima i lažu kada svom partneru saopšte da ih boli glava prije seksa. Takođe, žene ne govore istinu kada kažu da ne masturbiraju i da ne gledaju porno filmove.

S druge strane, muškarci znaju vrlo često da slažu kada kažu partnerki da izgleda fantastično i da mu se sviđa njen fizički izgled. Baš kao i žene ne govore istinu kada kažu kako se ne samozadovoljavaju i kako ne gledaju porniće. Među čestim lažima muškaraca se nalazi i ona da su izdržljivi u krevetu i da zapravo ne znaju šta im se dogodilo date noći.