Vara li vas: Testovi privatnog detektiva otkriće istinu

U slučaju da vaš partner dođe kasno kući, a vi mislite da vas je varao, zaletite mu se u zagrljaj i poljubite ga. Ako pokušava da se izvuče iz vašeg zagrljaja, vjerovatno je u pitanju osjećaj krivice
2171 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ažurirano: 16.04.2019. 16:59h

Od najmanjih promjena položaja saputničkog sedišta u automobilu, do novog interesovanja za stvari koje ga ranije nijesu zanimale, znakovi često mogu biti daleko suptilniji od karmina na okovratniku košulje. Privatni detektiv, koji je želio da ostane anoniman, objavio je vodič kako bi pomogao ženama da prikupe dokaze i saznaju da li ih njihov partner vara ili ne, prenosi Glossy. Za one kojima je potreban poslednji dokaz kako bi potvrdili svoje sumnje, detektiv predlaže nekoliko testova:

Test govora tijela

Pojavite se na na njegovom radnom mjestu za vrijeme ručka i posmatrajte kako će reagovati. Da li je u žurbi, pokušava li da vas skloni iz kancelarije? Da li se ponaša kao da mu je neugodno ili je rastrojen?

Telefonski test

Nagovorite nekog od porodice ili prijatelja da ga pozovu telefonom i da nakon nekoliko minuta traže vas. Lagano odšetajte iz prostorije i prekinite vezu. Tad možete da na brzinu provjerite njegove poruke, društvene mreže i imejlove.

Lokacija

Skinite s Interneta aplikaciju za praćenje mobilnog telefona. Kad su napolju nazovite ih i pitajte gdje su, a potom provjerite na aplikaciji da li govore istinu.

Test mirisa

U slučaju da vaš partner dođe kasno kući, a vi mislite da vas je varao, zaletite mu se u zagrljaj i poljubite ga. Ako pokušava da se izvuče iz vašeg zagrljaja, vjerovatno je u pitanju osjećaj krivice, a za vas je došao trenutak da se ozbiljnije pozabavite znakovima da vas vara.

Jasno je: ključ kvalitetne veze je u međusobnom povjerenju, neke od ovih "mjera" nijesu ni malo lijepe. Možete ih shvatiti i kao uputstvo koje može pomoći da prepoznate - provjerava li neko vas.