On nije taj: Prepoznajte muškarca sa kojim samo gubite vrijeme

Ako pomenete bioskop, reći će da će pronaći neki još bolji film jer je "udobnije na trosjedu"
3184 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Ukoliko ste u potrazi za ozbiljnom vezom, obratite pažnju na detalje koji vam mogu pokazati da vaš trenutni partner nije osoba na koju dugoročno možete računati.

Još uvijek vas nije upoznao sa svojim prijateljima. Ustvari, jeste sa jednim, na kojeg ste naletjeli u gradu slučajno, a ni tada vas nije predstavio sa "moja djevojka" već samo po imenu.

Izbjegava da razgovara o budućnosti. Kada predložite izlet za sljedeći vikend samo kaže "vidjećemo, ima vremena", a kada ste mu jednom spomenuli ljetovanje, promijenio je temu. O nekim dalekim planovima da i ne govorimo.

Rijetko izlazite na javna mjesta jer on preferira kućne aktivnosti. Ako pomenete bioskop, reći će da će pronaći neki još bolji film jer je "udobnije na trosjedu". Ako predložite odlazak u restoran iskopaće broj odlične dostave kineske hrane.

Okreće očima na romantične komedije, na ulici se smije parovima koji hodaju zagrljeni. I rijetko kad vas drži za ruku.

Često mu dolaze poruke koje ne čita dok ste vi u blizini.

Nikada ne spominje ni jednu bivšu vezu. U redu, nije ukusno tračati bivše i lijepo od njega što to ne radi, ali činjenica da nikad nije spomenuo baš ni jednu, mogla bi da znači da nikad nije bio u ozbiljnoj vezi. A odavno ste izašli iz srednje škole.

Odbija sve što bi moglo da znači neku prekretnicu u vašem odnosu, poput upoznavanja vaših ili njegovih roditelja ili odlaska na porodično vjenčanje.

Kad god ste skupa predivan je: pažljiv, nježan, šarmantan, duhovit... a onda nestane na nekoliko dana. I ponovno vam se javi s glupim izgovorom zašto se nije mogao javiti.