'Psiho' djevojka: znaci da treba da bježite

Ako te laže zbog najmanjih sitnica i to čini stalno, iako nema potrebe, imaš veći problem nego što misliš
3014 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Neki ljudi oduševe nas na prvi pogled, imaju trenutke kad su potpuno neodoljivi. Međutim, često se pokazuje i njihova 'mračna strana'. Cosmopolitan piše o znacima koji mogu ukazati na to da ste u vezi sa 'psihopatom' i da iz nje treba đto prije da izađete.

Često laže

Psihopate su najbolji lažovi. Vjerovatno će vam reći kako je cijelu noć gledala film ili spavala, a zapravo je izašla s drugaricama. Ako te laže zbog najmanjih sitnica i to čini stalno, iako nema potrebe, imaš veći problem nego što misliš.

Ponaša se toplo-hladno

Psihopate ne znaju ko su zapravo. Jednog dana će vas oduševiti romantičnim gestom, dok će se sljedećeg dana udaljiti od tebe i pričati kako ovo između vas nije ništa ozbiljno. Ona to ne radi namjerno, već jednostavno ne zna šta želi.

Paranoična je

Ne samo da pomno prati da li te 'šmeka' neka djevojka u kafiću ili diskoteci, već sigurno stalno provjerava tvoje profile na druđtvenim mrežama i analizira lajkove i komentare. Osim toga. predlaže ti da ugasiš profil i stalno ima potrebu da te zapitkuje gdje si, s kim si, šta radiš … Vrlo često si u situaciji da joj se pravdaš iako nisi kriv, a njeni napadi su sve češči.

Manipulator

Psihopate imaju običaj da pošalju bezbroj slatkih poruka, ali isto tako će i nestati i neće se javljati neko vrijeme. Ovaj tip djevojaka obožava ove igrice koje će te dovesti do ludila.

Sve mora da bude pod njenom kontrolom

Ovakvi tipovi djevojaka moraju sve da znaju i da drže pod kontrolom. Zna sve tvoje prijatelje, možda čak i rodbinu, zna koji je tvoj poslednji status na Fejsbuku. Psihopate moraju da drže sve u svojim u rukama, jer su u suprotnom slabi i nesigurni.

Upoređuje te sa bivšim

Psihopate imaju običaj da upoređuju sadašnje momke sa bivšim partnerima. Misliš da je to zbog toga što nije preboljela bivšeg? Varaš se, jer psihopate obožavaju da prave ljude nesigurnim, da dijele kritike i ponižavaju.

Izjavljuje ljubav na drugom sastanku

Ukoliko ste izašli nekoliko puta, a već ti je izjavila ljubav i planove za budućnost, imaš ozbiljan problem i posla sa psihopatom.

Narcisoidna je

Ona je pametnija, ljepša, zabavnija, zgodnija od tebe, odnosno, tako ti stalno govori. Psihopate su uglavnom narcisi i žele da istaknu kako su oni savršeni i da treba da budeš srećan što je odlučila da ti posveti malo pažnje.

Psihički je naporna

Ljubomorne scene, vikanje, histerični napadi… samo su neke od njenih bubica koje si već nekoliko puta istrpio.

Naravno, ako ste sa ovakvom osobom u dužoj i ozbiljnijoj vezi, umjesto da pobjegnete, možete pokušati da je ubijedite da potraži stručnu pomoć.

Bonus video: