PROVJERITE

Šta svaki muškarac mora da zna o seksu

Zapamtite: ne postoje stopala koja su ružnija od čarapa u 'delikatnom' trenutku
6084 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.06.2019. 21:10h

Na prvi pogled reklo bi se - ove stvari se podrazumijevaju. Sa druge strane, nikad nije zgoreg podsjetiti čak i na nešto što većina smatra očiglednim. Pred vama je nekoliko stvari na koje treba da obratite pažnju ukoliko želite da steknete ili održite reputaciju poželjnog partnera.

Nikad ne potcjenjujte moć poljupca

Vježbom do savršenstva – nijedna djevojka ne želi da se ljubi sa momkom koji joj proguta pola lica. Strastven poljubac može da probudi strast koja će dovesti do savršenog seksa, piše Men's Health.

Budite čisti

Ukoliko lijepo mirišete, odmah ćete biti privlačniji parterki. Nema ništa seksipilnije od muškarca koji ima odličan parfem. To, naravno, ne znači da treba da pretjerujete sa njim ili još gore, da pokušate da zamaskirate neprijatan miris parfemom.

Skinite čarape

Možda mislite da imate ružna stopala, pa želite da ih krijete čarapama, ali ono što je gore od ružnih stopala u krevetu su svakako čarape tokom seksa. Zapamtite: ne postoje stopala koja su ružnija od čarapa u 'delikatnom' trenutku.

Uživajte

Seks uvijek treba da bude uživanje, a ne obaveza. Nasmijte se, zagolicajte je po stomaku. Nema potrebe da budete previše ozbiljni.

Ne ograničavajte se samo na spavaću sobu

Raznolikost je ono što stvara strast u vezi. Samo zato što je krevet udoban, ne znači i da je najbolje mjesto za dobar seks. Naročito ne da je jedino.

Nemojte da se fokusirate na 'glavni događaj'

Za oko 70 odsto žena predigra je taj “glavni događaj”.

Ne budite sebični

Ne vrti se sve oko vas. Seks treba da bude užitak za oboje, zato vodite računa o njenim potrebama.

Igrajte se

Probajte sa ulogama, kostimima, seksi porukama ili seksi igračkama.

Budite glasni

To ne znači da treba da se derete poput Tarzana, ali pokažite joj da uživate tokom seksa. Uzdisanje i poneki kompliment će joj pokazati da uživate.

Izbjegnite pretpostavke

Iako možda mislite da ste neviđeni frajer i da se sve žene tope u vašoj blizini, to ne mora da znači da tako i jeste. Na sreću, večina žena kaže šta im se dopada, zato poslušajte i zapamtite što joj prija.

Preporučujemo za Vas