Prepoznajte muškarca koji nije zaljubljen: Samo ste usputna veza

Postoje znaci koji će vam jasno dati do znanja da vaš partner nije čovjek za vas
3454 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Svako zaslužuje partnera koji će željeti samo njega, nekoga ko će mu biti saveznik, utjeha i podrška u najtežim trenucima. Ako izlazite sa nekim ko neprekidno dovodi u pitanje vaš odnos, vrijeme je da porazgovarate sa sobom. Postoje znaci koji jasno pokazuju njegovo 'emotivno stanje'. Zbog toga donosimo 11 znakova koji će vam jasno dati do znanja da vaš partner nije čovjek za vas:

Uvijek je zauzet

Neko ko je zaljubljen želi da provodi svoje slobodno vrijeme s osobom koju voli. Ako je uvijek zauzet, ima neke planove ili mu se 'ne da' - zapitajte se koliko ste mu stvarno bitni.

Nije vas upoznao sa prijateljima i porodicom

Ljudi koji su zaljubljeni i vjeruju da su s nekim s kim će i ostati, neće gubiti previše vremena i brzo će vas upoznati sa prijateljima i porodicom.

Uvijek vi planirate izlaske

Vaš partner bi trebao da u vezu ulaže isto truda koliko i vi. Veza je dvosmjerna ulica.

Šalje vam poruke, ali vas nikada ne zove

Kad muškarac pozove ženu to pokazuje trud i iskreni interes, ali i transparentnost jer u razgovoru nema previše vremena da smisli odgovor na određeno pitanje. Ako vas ne zove, znači da se skriva iza pisane riječi.

Nema vas u planovima za budućnost

Kad priča o događajima u budućnosti, rijetko kad ste i vi u njih uključeni. Čovjek koji je zaljubljen razmišlja o zajedničkoj budućnosti.

U kontaktu je s bivšim djevojkama

To je veliki znak upozorenja. Ako i dalje redovno razgovara s bivšom partnerkom, pitanje je koliko je taj odnos uopšte 'bivši'. Ako je ozbiljan u vezi sa vama, odnosi iz prošlosti ne treba da mu znače.

Izbjegava sve oblike naklonosti u javnosti

Neki momci ne vole da pokazuju svoje osjećaje u javnosti, i to je u redu. Ali ako baš nikad neće da vas zagrli ili uzme za ruku, zapitajte se postoji li neki ozbiljniji problem u vašoj vezi.

Često otkazuje planove

Ovako pokazuje da uopšte nema obzira prema vama i vašem odnosu, piše portal Your Tango. Bez poštovanja i uvažavanja - nema dobrog odnosa. A stalno otkazivanje planova pokazuje veliko nepoštovanje prema partneru.

Osjećate se nelagodno kad ste zajedno

Trebali biste da se osjećate prijatno i srećno dok ste s vašim partnerom. Ako ste nesigurni i imate nerazjašnjenih pitanja u vezi vaše veze, to nije dobro.

Ne trudi se da vas upozna

Svako zaslužuje da bude u vezi u kojoj se osjeća bitno i poštovano. Vaš partner treba da želi da vas bolje upozna, a ako vam se čini da nije zainteresovan za vas u tom smislu - vjerovatno uopšte nije zainteresovan, nego mu je 'praktično' da bude sa vama.

Bonus video: