Četiri načina manipulacije kojima se momci služe da bi došli do seksa

Muškarac koji odjednom otvara dušu i djeluje nevjerovatno ranjivo najčešće ima skrivene namjere
4928 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Mnogim djevojkama se bar jednom u životu dogodilo da završe u krevetu s frajerom s kojim ili nijesu planirale ništa ozbiljnije, ili jesu, ali malo kasnije. Muškarci su, piše Cosmopiltan, odlični manipulatori kad je u pitanju odvođenje žene u krevet, a ovo su njihovi najčešći trikovi.

Slatke riječi

Nakon seksa će vjerovatno odjednom nestati i više nikad nećete čuti te slatke, opijajuće riječi. Muškarci tačno znaju šta reći kako bi se žena osjećala posebno, a jednom kad dobiju što su htjeli, nemaju motivaciju da ponavljaju iznova.

Alkohol

Ne govorimo o predatorima koji opijaju žene i iskorišćavaju ih, govorimo o onima koji znaju da će žena uz malo alkohola postati popustljivija. I često su u pravu.

Pričanje tužne priče

Muškarac koji odjednom otvara dušu i djeluje nevjerovatno ranjivo najčešće ima skrivene namjere. Nije to ništa loše, ali je providno.

Slušaju šta im govorite

Neki stvarno slušaju i stalo im je, ali puno njih sluša samo kako bi od vas kasnije čuli neke druge zvuke. Ipak, ovo je i dalje bolja opcija nego da vas ne slušaju baš nikad.

Naravno, slatke riječi, alkohol, ranjivost i slušanje onoga što govorite, ne moraju biti manipulacija. Sve to može biti i iskreno - na djevojkama je da procijene.

Bonus video: