Lavina komentara: Monika Levinski otkrila najgori savjet za karijeru

Izazvala je više od 50.000 reakcija, a mnogi su joj čestitali na hrabrosti i mogućnosti da se šali s nečim što joj je zamalo uništilo život.
4286 pregleda 1 komentar(a)
Monika Levinski, Foto: Shutterstock
Monika Levinski, Foto: Shutterstock

Kada je popularni američki psiholog Adam Grant na Twiteru postavio pitanje 'Koji je najgori savjet za karijeru koji ste ikada dobili?', vjerovatno nije ni slutio da će mu jedan komentar donijeti toliko reakcija.

Grant je napisao tri najgora savjeta koje je on dobio: 'nemoj trošiti vrijeme da bi pomomagao drugima', 'odustani od 90 odsto svojih projekata, jer ne možeš da radiš više stvari istovremeno', 'nemoj napisati knjigu'…

A onda se javila Monika Levinski, bivša ljubavnica američkog predsjednika Biila Klintona. "Volontiranje u Bijeloj kući biće sjajno za tvoj CV", napisala je. Izazvala je više od 50.000 reakcija, a mnogi su joj čestitali na hrabrosti i mogućnosti da se šali s nečim što joj je zamalo uništilo život.

Podsjetimo, Monika Levinski je bila u središtu skandala davne 1998. kada se saznalo za seksualnu aferu koju je imala sa tadašnjim predsjednikom Amerike Bilom Klintonom, kojem je bila pripravnica.

Kada je dospjela u centar jednog od najvećih skandala 20. vijeka imala je samo 22, a Klinton 49 godina. Danas se ova atraktivna 45-godišnjakinja bavi pisanjem i društvenim aktivizmom.