Žene misle da je zavodljivo: Muškarcima se diže kosa na glavi

Muškarci i te kako mogu da vide kada se žena pravi naivnijom i bespomoćnijom nego što to zaista jeste
8842 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Zavođenje je ljubavna igra u kojoj svatko voli da uživa. Razmjenjivanje pogleda, osmijesi, slučajni dodiri, sve je to dio 'igrice' u kojoj, ipak, postoje neka pravila, odnosno potezi koje je pametnjije izbjegavati. Evo kojih pet poteza, kako piše Zadovoljna.hr, žene treba da izbace iz igre zavođenja jer se muškarcima, zapravo, ne sviđaju.

1. Korištenje 'dječijeg glasa'

Kada žele da zavedu muškarca automatski povise ton glasa i čine ga nježnijim. Istina je da muškarci vole više ženske glasove, ali kada žena pretjera s glumljenjem 'dječjeg' glasa postaje iritantno.

2. Glumljenje naivnosti

Muškarci i te kako mogu da vide kada se žena pravi naivnijom i bespomoćnijom nego što to zaista jeste. Zato je bolje da ih ne molite za pomoć u situacijama kada je očito da vam pomoć ne treba. Znaju oni da ženski rod krasi pamet i sposobnost.

3. Kada se pravi nedostižnom

Igrice toplo-hladno muškarca neće uvijek upaliti. Zapravo, mogu ga odbiti jer ga žena koja se pravi nedostižnom, odnosno teško osvojivom iscrpljuje. Ponašanjem u kojem žena glumeći nezainteresovanost, želi da je muškarac lovi lako može poslati zbunjujuće signale.

4. Pokušaji da ga napravi ljubomornim

Muškarac će osjećati ljubomoru ako vidi da žena koja mu se sviđa flertuje s drugim. Ali, iz te ljubomore ne mora proisteći veća želja za baš tom ženom. Veće su šanse da neće ni pokušati da razgovara sa njom.

5. Glumljenje zajedničkog interesa

Muškarcima ne smeta kada žene ne znaju ništa o njihovom hobiju ili omiljenom sportskom klubu pa nema potrebe za glumljenjem. Muškarac će kad tad shvatiti da žena pretjeruje sa svojim zanimanjem za stvari koje njega interesuju, što može dovesti do neprijatne situacije.

Bonus video: