SAMO DVANAEST SLOVA

Tri riječi i vaš je: Seks zamka kojoj muškarci ne mogu da odole

Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kad ih najmanje očekuje pravi su okidač muške želje i seksualnog naboja
20664 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Vjerovali ili ne, dovoljne su vam samo tri riječi da muškarac postane opčinjen u vašem prisustvu. "Želim te odmah" - vrlo jednostavno i maksimalno efektno.

Zašto? 

Ukoliko izgovorite tu rečenicu dok mu otkopčavate pantalone dogodiće se čudo. Ali, ako je izgovorite na neočekivanom mjestu, na primjer dok izlazite iz bioskopa još je 'opasnija'.

"Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kad ih najmanje očekuje pravi su okidač muške želje i seksualnog naboja", tvrdi Stefan Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu. "Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti".

Dodatna prednost ove jednostavne rečenice jeste mogućnost njenog višestrukog tumačenja, što muškarcima ostavlja prostora za živahne fantazije o sirovoj i spontanoj igri koja slijedi. Poenta je u tome da rečenicu upotrijebite strateški i izgovorite je u pravom trenutku. Time ćete naglasiti svoju odlučnost da mu priuštite istinsku zabavu.

Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negdje gdje nema šanse da imate odnos, npr. u automobilu gde niste sami onda je ona besmislena", objašnjava Sedi Alison, seksualna terapeutkinja dodajući da muškarci obožavaju dominantne djevojke.

"Nije to samo vaša dužnost prema njima niti zadovoljavanje njihovih želja, nego takva situacija i vama može priuštiti niz zadovoljstava. Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osećaj snage i važnosti”, kaže Alison. Morate znati da se muškarci često osjećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to je znak da su još tražena i cenjena 'roba'.