Šta vaš telefon otkriva o vašoj vezi: Imate li glavnu ili sporednu ulogu

Koliko često zovemo svog partnera ili mu šaljemo poruke, pokazuje da li nam je veza svakodnevno na listi prioriteta
3650 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nijesu vam potrebni ljubavni eksperti, jer i telefon može otkriti šta u vašoj vezi valja, a šta ne valja. Prema mišljenju stručnjaka, u mobilnom telefonu se doslovno skrivaju tajne o našoj vezi. Tačnije, vaše navike u vezi sa korištenjem telefona i sadržaj koji se u njemu nalazi otkrivaju kakva je vaša veza.

1. Koliko često zovemo svog partnera ili mu šaljemo poruke, pokazuje da li nam je veza svakodnevno na listi prioriteta

Bez obzira na prirodu posla, parovi koji su u 'jakoj' vezi uvijek pronađu način da se jave jedno drugom tokom dana, čak i kada im je raspored prenatrpan. Čak i kratke interakcije pomažu parovima da njeguju povezanost, a stručnjaci upozoravaju da je za kvalitetnu vezu svakodnevna komunikacija nužna. Ko ima vremena za lovljenje Pokemona ili praćenje najnovijih vesti na telefonu, i te kako mora imati vremena za komunikaciju s partnerom, prenosi Cosmopolitan.

2. Skrivanje telefona upućuje na nedostatak iskrenosti i povjerenja u vezi

Ako partner tajnovito uvijek čuva telefon uz sebe, ne dozvoljava da mu se približite i nervozan je ako se to dogodi - vjerovatno nešto skriva. Nema drugog objašnjenja za ovu pojavu. To ne znači nužno da je u pitanju prevara ili druga osoba u njegovom životu. Čudno ponašanje upućuje na veliki nedostatak povjerenja koje može proizaći iz raznih trauma i neriješenih problema. Naravno da svako zaslužuje svoju privatnost te sigurno nećete svom patrneru na pregled dati intimne SMS razgovore s najboljim prijateljicama, ali to ne znači da ćete od njega skrivati činjenicu da razgovarate s prijateljicama o privatnim stvarima. Važi za oba pola.

3. Fotografije su često pokazatelj kakvu ulogu imamo u partnerovom životu

Neke osobe u potpunosti izbjegavaju čuvanje privatnih fotografija na telefonu. U tom slučaju sasvim je normalno da ne posjeduju ni fotografiju svog partnera ili partnerke. Međutim, ako vaš partner na telefonu ima nekoliko mapa s fotografijama svojih prijatelja i članova porodice, a među njima nema mjesta za vaše fotografije – nešto ipak ne valja. Ponekad nijesmo ni svjesni da umjesto glavne uloge u nečijem životu igramo sporednu. U tom slučaju potrebno je da više komuniciramo s partnerom kako bismo shvatili zašto se to dogodilo i kako jedno drugom možemo postati prioritet u životu.

Bonus video: