VEOMA KLIZAV TEREN

Spasavaj se ko može: Šta odgovoriti kad pita da li je debela?

Koliki god pritisak bio i koliko god partnerka od vas tražila da joj odgovorite, nemojte
1891 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Veoma iritantno pitanje koje vam djevojka može postaviti jeste da li izgleda debelo. Ipak, morate ostati dovoljno pribrani i smireno joj odgovoriti na pitanje. Na internetu smo za vas pronašli šta sve morate znati kako biste očuvali mir u kući. 

Ostanite mirni 

Prije svega, morate djelovati smireno. Jedan od pokazatelja da osobe ne govore istinu jeste njihov pogled u stranu. Dakle, važno je gledati partnerku u oči, ali ne buljiti u nju. Ruke držite po strani ili u džepovima. Ukoliko vas pitanjem prekine u nekoj aktivnosti, odložite to što već radite i napravite pauzu kako biste pokazali da je slušate. Ali ne dajte joj do znanja da je ovo pitanje naročito bitno i da se izdvaja u odnosu na ostala obična pitanja, piše klix.ba. 

Pravilno razumjeti pitanje 

Kad žene pitaju da li su debele njih, ustvari, zanima da li su vam privlačne. Dakle, ne interesuje ih da li su zaista debele. Bitno ih je, poslije upućenog pitanja, najprije nježno osloviti, sa npr. draga, dušo i sl. i onda reći jasno i glasno: “Prelijepa si”. 

Ne popuštati pred pritiskom 

Koliki god pritisak bio i koliko god partnerka od vas tražila da joj odgovorite, nemojte. Dakle, kad god vam postavi pitanje: “Da li izgledam debelo?” ili “Jesam li se udebljala?”, odgovorite “Draga, prekrasno izgledaš”. Ne dajte se zavarati. 

Konačni odgovor 

Ukoliko se nađete pritiješnjeni uza zid i morate odgovoriti na pitanje o debljini, recite da je najljepša žena na svijetu, da izgleda savršeno i da vam nikad ne bi palo na pamet da osuđujete njen izgled. Uz to dodajte da, ako želi da zna odgovor, treba da pita nekog drugog ko je, možda, ne vidi na način na koji je vi vidite. Završite govor riječima da ona može navući vreću od krompira na glavu, ali će vam i dalje izgledati kao Angelina Jolie. Eto.

Preporučujemo za Vas