Je li vaša veza ona prava: Važne su samo dvije jednostavne stvari

Ako se oko većine stvari dogovarate lako - ne ispuštajte tu osobu
4876 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikad ne možemo znati da li ćemo vječno biti sa istim partnerom, ali bitno je da veza počiva na stabilnim temeljima. Kada tražite osobu pored koje ćete provesti ostatak života, potrebno je da obratite pažnju samo na ove dvije stvari:

Pravilo broj 1. Od samog početka sve mora da bude jednostavno

Od momenta od kada se upoznate sve mora da bude jednostavno i lako. Ako osjetite da toj osobi možete da kažete sve onda je to - to. Ako se oko većine stvari dogovarate lako - ne ispuštajte tu osobu.

Jednostavno znači dobro. Komplikovano znači loše.

Velika je greška ako pored sebe imate osobu koja od vas zahtijeva da se mijenjate, prilagođavate, radite stvari koje vama ne prijaju. Prije ili kasnije dosadiće -vama da se mijenjate ili njemu da vas mijenja. To je zamorno i ne drži vodu. Ako morate stalno iznova da se dokazujete - tražite dalje, piše econet.ru

Pravilo broj 2. Veza mora da donese radost

Ukoliko se u vezi ne osjećate zadovoljno, srećno i ispunjeno - bježite odmah! Ako zbog njega ili nje patite i plačete to nije osoba za vas. Ne razmišljajte mnogo: to jednostavno nije normalno. To je put do pakla.

Ako samo jedna osoba u vezi donosi smijeh i razonodu, i ta veza je besmislena. Mnogi ljudi godinama ćute i trpe u vezi koja ih ne ispunjava. Čekaju da se nešto promijeni. Ali ta promjena nikad neće doći.

Ako vas njegove ili njene riječi rastužuju ili nerviraju, istog momenta idite.

Veza sa partnerom mora da bude nešto što će da vas raduje, čemu ćete se okrenuti kada vam je teško na poslu ili kada imate neki problem. Vaša druga polovina mora da bude neko ko će znati kako da vas sasluša.

Bonus video: