KOME OTVARATE SRCE

To nije ljubav: Signali koji pokazuju da nijeste sa pravom osobom

Ako vaš partner nije prva osoba koju ćete pozvati da biste podijelili svoje najbolje ili najgore trenutke, preispitajte svoje emocije
5088 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Svi tražimo pravu osobu za ljubavnu vezu, i svi mislimo da znamo koje kvalitete mora da ima. Ipak, često nesvjesno otvorimo vrata srca osobi koja to ne zaslužuje...

Ljudi su, kao i njihovi međusobni odnosi, često komplikovani pa je teško razumjeti ide li odnos u pravom smjeru. Upravo to je razlog zbog kojeg je treba pažljivo preispitati sopstvene emocije. Ovo su signali koji otkrivaju da nijeste u vezi s pravom osobom

Ne dijelite sreću i tugu

Vaš partner nije prva osoba koju ćete pozvati da biste podijelili svoje najbolje ili najgore trenutke. Sasvim je u redu ako svaki put ne dijelite sreću sa svojim partnerom i ako se u trenucima tuge obraćate prijateljici, a ne njemu/njoj, ali ako se to ponavlja, nije baš sve u redu sa vašom vezom.

Bez leptirića

Na početku veze ste osjetili one lude "leptiriće" ustomaku i jedva ste čekali da se opet sretnete, ali osjećaj je brzo nestao i čini vam se kao da ga nikada nije bilo... Svaki par na početku veze treba da osjeti tu iskru za koju je ipak potrebna određena "hemija". Ako se ona ne javi, vjerojatno se ne radi o pravoj osobi. Ljubav se uvijek javlja uz osjećaj strasti koja je potrebna za uspješan odnos.

Komunikacija

Veza vam je, u najmanju ruku, čudna. Stalno se svađate ili se ne svađate nikad. Komunikacija je važna za uspjeh svake veze, a ako se nikada ne raspravljate ili se pak stalno svađate, nemate dobro kuminakciju i sigurno je u pitanju manjak emocija. Konstruktivne rasprave su potrebne svakom odnosu.

Ne zabavljate se 

Nijeste srećni kada ste zajedno. Osjećaj sreće ne raste i ne osjećate ništa posebno u društvu partnera. Ne smijete se zajedno, niti imate zajedničke interese. Jednostavno se ne zabavljate kao par.

Viđate se rijetko

Nemate posebnih problema s tim da se vi i partner ne viđate često. Dovoljno vam je da ste u vezi, da se tu i tamo čujete, ali nemate potrebe za dubljim emocijama i povezivanjem.

Preporučujemo za Vas