AKO VEĆ NIJESTE LIJEPI KAO SPECIJALNI

Magično privlačni: Tri "mane" koje žene vole kod muškaraca

Pomno odabrane naočare s dioptrijom daju utisak iskustva, zrelosti i inteligencije što su osobine kojima rijetko koja žena može odoljeti
7570 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.03.2020. 21:30h

Muški šarm je vrlo teško opisati riječima, ali je jasno da često tom skrivenom seksepilu doprinose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim, piše Zadovoljna.hr. Kažu da su pitali žene o čemu se tačno radi i došli do zanimljivih odgovora.

Naočare

Iako smo u djetinjstvu izbjegavali dječake koji su imali taj štreberski look danas su naočare savršen modni detalj koji izaziva veliko interesovanje kod žena. Pomno odabrane naočalre s dioptrijom daju utisak iskustva, zrelosti i inteligencije što su osobine kojima rijetko koja žena može odoljeti.

Trodnevna brada

Mlada brada od svega tri dana pravi je mamac za pripadnice ljepšeg pola. Nije riječ o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odjeću i pomalo frajerski stav jednostavno vrišti seksepilom.

Pokoja sijeda

Jedna anketa je pokazala da više od dvije trećine žena doživljava prosijedu kosu kao vrlo seksi. 'Magično privlačni' Ričard Gir jesvojevremeno bio začetnik prosijedog 'looka' koji i dan danas mami uzdahe žena. Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znake starenja, žene će prije odabrati uredno pošišanog i prosijedog muškarca nego vještački izgled.