Kakav seks ko voli: Muškarci stariji i mlađi od 40 godina

U srednjim četrdesetim godinama života najviše se mijenja kvalitet seksa
8392 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muškarci žele brzi i prljavi seks bez ikakvih granica? Da, moguće je. Ipak, prema anketi internet stranice „LeAffair“ znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Na šta se to pale sredovječni? Na nježno, a ne prljavo i grubo.

Vjerovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu. Naime, ljubljenje i nježan, lagani, spori seks nalaze se na prvom i drugom mjestu njihovih želja. Ispred oralnog seksa.

Zatim na listi slijedi ‘normalan seks’ (šta god podrazumijevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim štiklama, S&M igrice pa seks u troje. Fotografisanje ili snimanje za vrijeme seksa nijesu im među favoritima.

Muškarci u dvadesetima i djelimično i u 30-im, prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i snimci su im super. Seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20 i 30 godina – međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se mijenja kvalitet seksa. Naime, potvrđeno je da od 45. godine muškarci (ali i žene!) ređe imaju seks, ali on tada postaje značajno kvalitetniji.

Bonus video: