ŠEPURENJE, PRIGOVARANJE, AROGANCIJA...

Djevojke otkrivaju šta „ubija“ raspoloženje u krevetu: Ako dotle stignete

"Ako dominiraš tokom cijele konverzacije i samo pričamo o tebi, nema potrebe da idemo kod tebe – sam si sebi dovoljan”
5716 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ekipa sajta “Mensfitness” pitala je djevojke šta im najviše spušta raspoloženje za seks, a iz njihovih odgovora se može zaključili koje muške osobine će im definitivno srozati libido.

Paun

“Možeš da budeš najpametniji i najprivlačniji muškarac, ali ako stalno pričaš o sebi, budi siguran da do seksa neće doći”, Kristina.

“Muškarac koji je usredsređen samo na sebe je tako neprivlačan. Nema ničeg lošeg u tome da budeš samouvjeren i da pričaš o sebi,ali ako dominiraš tokom cijele konverzacije i samo pričamo o tebi, nema potrebe da idemo kod tebe – sam si sebi dovoljan”, Viktorija.

Ako je kreten

“Ne moraš stalno da podcjenjuješ i spuštaš druge ili neprestano pričaš (pogotovo o sebi)”, Heder.

“Svako ko misli da je bolji od drugih i da je uvijek u pravu je tako neprivlačan i odmah gubi moje poštovanje”, Alisa.

Uobražen

“Ako su muškarci uobraženi, vrlo brzo pobjegnem”, Eliza.

“Arogancija je najgora osobina koju muškarac može da posjeduje. Dok je samopouzdanost ključ atraktivnog muškarca, arogancija i šepurenje totalno spuštaju raspoloženje. S druge strane, muškarac bez samopouzdanja je isto toliko neprivlačan kao i ovaj sa previše samouvjerenosti”, Ebi.

Egoista

“Kada je muškarac kompletni kreten, previše skoncentrisan na sebe i spušta ženu kako bi uzdigao sebe ili se pak osjeća kao da jedna žena nije dovoljna. Muškarac koji nije iskren i ne komunicira dovoljno dobro - takav muškarac ubija libido”, Lusija.

Stalno prigovara

“Ne mogu da pronađem ništa što je neprivlačnije od nekoga ko se stalno žali. Pogotovo kada ništa ne radi da bi popravio situaciju. Zadrži to za sebe, a ako je nešto što te stvarno muči, porazgovaraj o tome”, Arijana.

Lijenost

“Kad kažem lijenost, ne mislim na izležavanje ispred televizora, već na pružanje minimalnog otpora na bilo šta što se dešava”, Meri.

Aljkavost

“Ako muškarac ne brine o sebi i ima lošu higijenu,onda je najneatraktivniji na svijetu. Takođe i neodgovornost umije da spusti libido”, Mišel

Nezreo

“Nezreo muškarac kome manjka samopouzdanja”, Heder.