MUŠKARCI NE ZNAJU DA ČITAJU MISLI

Evo šta o seksu svaka žena treba da zna prije tridesete

U redu je odbiti seks ako nijeste raspoloženi za njega, ali ako nikada nijeste raspoloženi, zapitajte se u čemu je problem
6392 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Većina žena priznaje da su otkrile kako izgleda fantastičan seks tek nakon što su napunile 30 godina, a za to postoji jednostavno objašnjenje. Naime, mnoge tek tada odbace sramežljivost, upoznaju same sebe i opuste se.

1. Tražite ono što želite

Muškarci još nijesu savladali vještinu čitanja misli pa nemojte to od njih ni očekivati. Zato umjesto da ste nezadovoljne onime šta se dešava pod jorganom, recite partneru šta želite, šta vas uzbuđuje i o čemu maštate.

2. Buka je poželjna

Vaš glas i ispuštanje uzdaha, verbalno izražavanje zadovoljstva, dodatno će rasplamsati strasti.

3. Masturbacija više nije tabu

Niti je rezervisana samo za muškarce. Opustite se i upoznajte vlastito tijelo. Uostalom, dirati se možete i dok on gleda. Mogli biste se iznenaditi koliko je to uzbuđujuće.

4. Isprobajte nove stvari

Rutina je super. Dok ne postane smrtno dosadna. Ako već znate kako će izgledati predigra, a kako završetak – krajnje je vrijeme da isprobate nešto novo. To ne mora biti ništa ekstremno jer čak i najmanja promjena može probuditi uspavanu zavodnicu u vama.

5. Stalno odbijanje nije zabavno

U redu je odbiti seks ako nijeste raspoloženi za njega, ali ako nikada nijeste raspoloženi, zapitajte se u čemu je problem. Osim toga, iznenadite ga pa vi napravite prvi korak i predložite vođenje ljubavi.

6. Častite se seksi vešom

Da, častite samu sebe, a u tome će sasvim sigurno uživati i vaš partner.

7. Ne odbijajte ga jer nijeste potpuno glatke

Kratko i jasno – boli ga briga što vam je izraslo tih nekoliko dlačica. Ne budite prestroge prema sebi.