RADIJSKA VODITELJKA IZ AUSTRALIJE

Probala, pa zaključila: "Bogati muškarci su najgori ljubavnici"

U svojoj knjizi ‘Zašto su bogati muškarci grozni ljubavnici’, Jana objašnjava koje probleme je imala sa svojim bogatim partnerom i koje su to stvari koje su je na njemu odbijale

5975 pregleda 3 komentar(a)
Jana Hocking, Foto: Instagram
Jana Hocking, Foto: Instagram

Jana Hocking (34) iz Australije nedavno je bila u vezi sa starijim muškarcem koji je bio ‘izuzetno finansijski stabilan’. Ipak, da nije sve u bogatstvu i luksuznim stvarima poput Range Rovera i kuće na plaži, uvjerila se i sama radijska voditeljika koja je vrlo brzo prestala da bude srećna u toj vezi i počela da traži novog partnera, prenosi The Sun.

U svojoj knjizi ‘Zašto su bogati muškarci grozni ljubavnici’, Jana objašnjava koje probleme je imala sa svojim bogatim partnerom i koje su to stvari koje su je na njemu odbijale.

"Vjerujem da je za ovakve muškarce pravilan termin ‘jednorog’, oni su predobri da bi bili istiniti. Moj partner se previše slagao sa mnom. Ja volim raspravu i da čujem tuđe razmišljanje, ali on je prihvatao sve što sam mu rekla", ispričala je Jana.

Zbog toga ona je morala da planira sve: izlaske, putovanja, sastanke i druženja. "Jednog dana sam se probudila i vidjela kako me gleda i čeka da mu kažem što će da radi tog dana. Tada sam znala da on nije pravi muškarac za mene. Znala sam da prekid s njim ne znači samo da neću imati partnera, već da se odričem i udobnog života. Odrekla sam se lijepe kuće i zamijenila je za svoj jednosobni stan. Razmišljala sam da se udam za njega i osnujem porodicu jer je on to htio", kaže Jana.

Otkako je prekinula sa svojim partnerom, često se pita je li prijatan život s bogatim partnerima stvarno vrijedan ovakvog odnosa. "Isplati li se zbog odnosa i novca biti s nekim u vezi? Nažalost, ne", tvrdi Jana. Sada kada bira partnere, prvo se pita ‘mogu li pored ovakve osobe sjedjeti u avionu tokom dugog leta’.

"To je jako jednostavno pitanje, a ako je odgovor da će me izludjeti, odmah se mičem od takvih osoba", objasnila je.